Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, prosze o pomoc w sprawie: nie dziala predkosciomierz w e30, samoch. mam od niedawna, podobno dzialal przy niskich temperaturach, zauwazylem, ze w trasie jadac z wawy na hel zaczal dzialac nagle kolo elblaga (nagle) pokazal wlasciwa predkosc (120kmh), poczym przez nastepne 5 min predkosc nie spadala, a licznik wskazywal 40 kmh. wymienilem elektromagnes (uzywany) i nic. czy jest to wina kabla?
Opublikowano
mi siadł najpierw ekonomizer.potem co jakiś czas zegary się zawieszały[raz działały raz nie] pozatym wariowały strasznie.winne były akumulatorki w środku deski rozdzielczej.dałem za nie[2 sztuki] 20zł,wlutowałem i wszystko jak ręką odjął.nawet inspekcja oleju się skasowała a świeciła nawet jak kluczyki wyciągłem.pozdrawiam :norty:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
mialem tez takie cuda z licznikiem kilometrow i jaki stres zatankowalem 14 l i przejechalem na tym 53 km okazalo sie po kilkakrotnym rozbieraniu licznikow ze urwany byl przewod cewki w liczniku taki cieki ze jak wlos zlutowalem go i jest ok :dance: