Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy jest ktos w stanie powiedziec, ewentualnie pokazac na zdjeciu gdzie jest przekaznik swiec zarowych i jak on wyglada? W pudelku na komputer raczej go nie mam, raczej bo tam mam tylko 3 male przekazniki.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Znajduje sie pod króćcem magistrali wodnej głowicy. Żeby owy przekaźnik wymienić nalezy zdemontować kolektor ssący, spuścić płyn chłodzący, odkręcić króciec wodny, który znajduje sie w połowie głowicy i tam znajduje się sterownik (przekaźnik) świec żarowych.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Dzieki za podpowiedz, wlasnie znalazlem- hmm porazka- nie mozna bylo tego gdzie indziej przykrecic? A czy wiesz moze jak sciaga sie kabel zasilajacy zeby go zmierzyc? chcialbym byc pewien zanim zamowie przekaznik, bo nie moge sobie pozwolic w chwili obecnej na postoj autka w serwisie.
  • 4 lata później...
Opublikowano

Teraz jest na tyle ciepło ze możesz go zdemontować i wyslac do kolegi z forum do naprawy - jeżeli masz usterkę w samym sterowniku. Nie wiem jaki masz przebieg - ale może swiece tez pora wymienić ???

pzdr