Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do wlascicieli e-24.

jak z dostepnoscia czesci do tego autka... i kosztami?

na co zwrocic uwage przy kupnie .....

choruje na takie autko juz od dluzszego czasu i mam na oku jedno 635 Csi..... z gory dzieki

PS. jak na razie ciesze sie z mojej e34 535 ;)

Opublikowano
Mam e-23 z ktorego bylo robione E-24 i czesci pasuja od wlasnie E-23 czyli rekinka siodemki. A z czesciami nie jest az tak trudno idziesz do sklepu i albo maja albo sprowadza ci. A najlepiej jest miec kogos znajomego ktory czesto jezdzi do niemiec i wtedy jak chcesz jakas czesc to jest po prostu bajka tanio ale trzeba czekac zeby ta osoba wrocila z niemiec ;) Zwroc uwage na stan blacharki i zawieszenia.
Jesli kogos urazilem czy cos podobnego swoja wypowiedzia przepraszam staram sie pisac szczeze!
  • 3 lata później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Mam e-23 z ktorego bylo robione E-24

Niezły nius :lol: :lol: :lol: :duh:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Mam e-23 z ktorego bylo robione E-24 i czesci pasuja od wlasnie E-23 czyli rekinka siodemki. A z czesciami nie jest az tak trudno idziesz do sklepu i albo maja albo sprowadza ci. A najlepiej jest miec kogos znajomego ktory czesto jezdzi do niemiec i wtedy jak chcesz jakas czesc to jest po prostu bajka tanio ale trzeba czekac zeby ta osoba wrocila z niemiec ;) Zwroc uwage na stan blacharki i zawieszenia.

bajka. normalnie na ulicy leza. tak, masz racje chlopie.

'idziesz do sklepu' racja, to faktycznie proste, 1300pln na kolo zamachowe albo 1500 na tlumik, 1900 za jedne drzwi i po sprawie, lol