Skocz do zawartości

waHacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Chciałem zapytać co sądzicie o regeneracji wachaczy? Muszę wymienić przód i z tego co czytam wszyscy chwalą TEKNOROT (cena a jakość) a jak z regeneracją oryginalnych? Może wiecie coś na ten temat?
Opublikowano
Coś kiedyś słyszałem że regenerowane orginały są lepsze od nowych podróbek.
Jeśli nie idzie na siłe , trzeba użyć jeszcze większej siły
Opublikowano

dobrze slyszales, znaczy moze nie lepsze ale porownywalne z orginalami, pod warunkiem, ze regeneruje sie oryginalny wachacz bo jakiejs chiny za 100zl to nawet nie ma sensu,

ja polecam regeneracje sworzni, sam taka u siebie wykonalem, narazie przelatane 20000 tys, i zadnych pukow, luzow, stukow

oczywiscie do kompletu nowe tuleje

co do firmy to raczej LEMFORDER

btw, wachacze przez CH :D

Opublikowano
  • Autor
Skoro przelatałeś 20000 po naszych drogach i nic to chyba warto! A dali jakąś gwarancję?
Opublikowano

dodam jeszcze, ze po lubelskich glownie, a to jest hardkor uwierzcie mi, zreszta kto ze wschodu ten wie :D

ja robilem to u takiego goscia co sie tym zajmuje, kilka lat juz w tym siedzi, powiedzial, ze bedzie jak orginal, zaufalem mu i sie sprawdzilo, z reszta polecil mi go czlowiek, ktory zajmuje sie naprawa BMW

Opublikowano

Ja osobiscie założyłem FEBI. Przejechane na nich mam jakieś 40tyś i gałki jeszcze ok, tylko tuleje wymieniałem już 2 razy. Ale lepiej wymienić tuleje za 40zł sztuka niż wahacz za 150.

Pozdro

Edytowane przez mus102

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

btw, wachacze przez CH :D

:jawdrop: od kiedy?