Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam pytanie. czy w tym aucie jest wogole kolo zapasowe? co to jest runflat ?
" Ser feliz no es conseguir lo que deseas, es desear lo que tienes. "
Opublikowano

Nie ma koła zapasowego :( jest taki wypełniacz obony, który pomaga na dojazd do wulkanizacji

Runflat jet to opona, dzieki, której bedziesz mógł jechać po przebiciu :) niżej masz szczegółowe informacje

http://www.opony.com.pl/encyklopedia/979_run_flat___zalety_i_wady.html

Opublikowano
ja przymierzam się do zainwestowania w dojazdówkę i mały podnośnik oczywiście mam wykupione AC z Assistance ale wychodzę z założenia -umiesz liczyć licz na siebie- i ciekawie mnie czy ktoś może już zaaranżował swój bagażnik na dojazdwkę w jakiś nowatorski sposób ? :wink: ok niby są te run flat'y ale z nimi jest różnie
Opublikowano
ja przymierzam się do zainwestowania w dojazdówkę i mały podnośnik oczywiście mam wykupione AC z Assistance ale wychodzę z założenia -umiesz liczyć licz na siebie- i ciekawie mnie czy ktoś może już zaaranżował swój bagażnik na dojazdwkę w jakiś nowatorski sposób ? :wink: ok niby są te run flat'y ale z nimi jest różnie

Tzn. jak różnie bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Koledzy,kombinujecie jak koń pod górkę.Po to jest wymyslony run flat aby z niego korzystać.

Ile razy łapiecie gumę? Raz na 2,3 lata?Dajcie spokój z tymi dojazdówkami i zapychaniem nimi bagażników.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)