Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Jak za pomocą ncs zmienic w bc wskazanie średniego spalania z brytyjskiego systemu Miles per galon na kontynentalny L/100km.

autko to e46 318 1999r

Opublikowano

witam,

ja kolego zmieniłem to w opcjach car&key memory, ale nie w kazdym aucie mozna to zrobic w tej opcji. Jesli nie masz tgo to pozostaje edycja pliku fsw_psw.man . poczytaj na forum jest o tym...

Opublikowano
Jak w temacie.

Jak za pomocą ncs zmienic w bc wskazanie średniego spalania z brytyjskiego systemu Miles per galon na kontynentalny L/100km.

autko to e46 318 1999r

jeśli dysponujesz disem to będzie prościej dis posiada opcje konwersji ustawień w zcs programing

lub tak jak kolega wnuczek99 pisze można ncs zmienić w car&key memory jak dostać się do opcji masz masę info na forum

Opublikowano
Najłatwiej to będzie zrobić w aucie, nie przez interfejs. Jak nie masz instrukcji obsługi to ściagnij tam jest to opisane.
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
Niestety nie da sie tego zrobic bez interfejsu. Wiem jak zrobic to za pomocą disa ale niestety nie dam rady go postawic na swojej viscie, dlatego pytam o ncs. :)