Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Nabyłem drogą kupna bezprzewodową kamerę cofania, czy ktoś z Was próbował wykorzystać fabryczny monitor do innych celów niż zakłada fabryka? A jak tak to jaki był rezultat? Mam na myśli:czy pokładowy komp się nie "buntował'?

Tak sobie kombinuję czy zamiast monitorka z zestawu dało by się wykorzystać monitor pokładowy. Było by super.Mam obawy czy dodatkowo zainstalowany monitorek nie skusi złodzieja(pomyśli że GPS), wstawianie nowej szyby nie tym "co tygrysy lubią najbardziej". Jak coś wiecie na ten temat proszę, dajcie znać. :)

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam :)

Mam oddzielny czytnik DVD(siedzi tam płyta GPS) i czytnik mp.3 co do innych???

A co do reszty to mógłbyś trochę jaśniej? :duh: Byłbym zobowiązany. :D

Pozdr.

Opublikowano

Witam :D

Dzięki za informację, sprawa jasna, nie będę się "napinał" :cry2: . Dla "oszczędności" podaruję kamerkę szwagrowi :mrgreen: . Jeszcze raz dziękuje.

Pozdr. :)

Opublikowano

O kurde, chyba to przekracza moje zdolności manualne. A tak przy okazji, widzę że jesteś w temacie więc mam pytani:

Widziałem że niektóre BMW mają pod ładowarką płyt "odkryty" schowek. W mojej jest "pełna deska", wygląda ze stanowi oddzielny niewielki element, i tu właśnie to pytanie - czy da się go łatwo wymontować?(litości, nie tak jak na obrazkach).

Tak sobie pomyślałem że zamiast sprawiać prezenty(być może niechciane)szwagrowi po wycięciu dziury w tym elemencie można by tam zamontować dodatkowy monitorek?

Opublikowano
Pełne deski sa w autach z navi professional (szeroka), a ten schowek jest w autach z navi business (tzw. wąska) lub w atach nie wyposażonych w nawigację (są takie :duh: ).

Może i tak ale da się łatwo wymontować czy nie?

Pozdr.

Opublikowano
Ktoś pisał w innym wątku że tam mieści się dysk twardy od navi pro dlatego nie ma dziury.

Dysk twardy jest od rocznika 2009, przed jest napęd DVD. Zastanawiam się po co kolega chce wymontować DVD - aby mieć tam schowek? Jeśli tak to swoiście karkołomny pomysł.

Napęd DVD jest powyżej(w tej czarnej części)i wcale nie mam zamiaru go "wymieniać na schowek". :idea: Poniżej jest taki spory prostokątny fragment drzewo podobny, przyglądałem mu się i wygląda że to jest "samoistny" element. Więc gdyby dało się go łatwo wyjąć wyciąłbym w nim otwór i zamontował w nim ekranik od kamerki cofania. :D Może i jestem dziwakiem ale DVD na schowek?To była by przesada.

Pozdr.