Skocz do zawartości

listwy wewnętrzne naklejane z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jestem posiadaczem bmw e46, chciałbym zmienić listwy wewnętrzne w nim na jakieś ładniejsze.Orginalne są szare a ja się zastanawiam nad alu lub carbon.Widziałem na allegro folie carbon lub alu,co wy na to. Nie oszpece tym auta?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli ja bym zmieniał, to zapodałbym gdzieś na szrot lub poszukał na allegro listew orygialnych w dobrym stanie. Folia jak dla mnie trąci tandetą. To oczywiście moje zdanie.

Z drugiej strony taka folia droga ie jest i jakby co, to zawsze można zerwać, chyba.

Opublikowano
na zdjęciach folia wygląda ładnie ale nie wiem jak to się ma w realu. Może ktoś już ma doświadczenie?
Opublikowano

A nie lepiej kupic sobie jakis fajny lakies ( w kolorze) i pomalowac albo w lakierni gdzies by ci cykneli kolorkiem jaki bys chciał.

ostatnio takim lakierem malowałem elementy obudowy laptopa, i wyglada zacnie.Czarny mat

Opublikowano
A ja bym sie w to nie pchał. Te naklejki wcale nie są takie tanie, a efekt wychodzi bardzo różnie - nie ma reguły, łatwo popsuć. A czy w lecie nie spłynie?
Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano

JAk cos to postaraj sie moze kupic folie firmy 3M, mozna ja na cieplo ukladac do ksztaltow, np: suszarka podsuszasz sobie i ona sie rozciaga i dogina bez zalaman. Tak mi mowil przez tel pan z allegro a bylem zainteresowany taka folia na elementy w furce. Chcialem okleic kilka elementow drewna na carbon ale odpuscilem, za drogo idzie. Qp na probe maly kawalek i pobaw sie na czyms, podgrzej go suszara i zobacz jak daje rade...

Mysle ze raczej nie splynie w lato, za duzo powierzchnia aby splynelo. Bedzie trzymac mysle.

Rzuc okiem na to:

i szukaj na allegro podobnego :lol:

Bardzo Mądry Wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)