Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zakupilem e90 z bi-xenonem skretnym , jak sie ustawia na boki takie xenony poniewaz na wysokosc jest regulacja a na boki niema

Temat przerzuciłem do forum E90, tytuł edytowałem. Na przyszłość proszę o zakładanie nowego wątku w subforum odpowiednim dla serii samochodu oraz zapoznanie się z regulaminem i schematem tytułowania tematów. Pozdrawiam [mod]

P.S. Jak widzę, kolega zdublował temat również w E90...sprytnie, ale następnym razem będzie ostrzeżenie. Tymczasem połączyłem oba tematy.

Opublikowano
witam jak sie reguluje xenony skretne na boki, bo na wysoksc jest regulacja a na boki nie ma

Jest i na boki. Poszukaj 'dziurki' takiej samej jak do wysokości 'w górę'.

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam jak sie reguluje xenony skretne na boki, bo na wysoksc jest regulacja a na boki nie ma

Jest i na boki. Poszukaj 'dziurki' takiej samej jak do wysokości 'w górę'.

Pzdr.

Szukaj jest dokładnie tak jak pisze eXiDe

Opublikowano

ej czyli mozna wyregulowac poziom jakgdyby zerowy samemu w ksenonach?

bo paru juz przez rok jezdzenia fura przez cb mi mowilo ze chyba ciut za bardzo mi lampy daja :roll:

[MOD EDIT]Andreas - możesz składnię zdania poprawić?...ja rozumiem ,ze późno było :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Nie chcę otwirać nowego tematu więc się podłączę do tego.

Kupiłem E91 320D z 2005r. samochód podobno jest wyposażony w bixenony skrętne oraz doświetlanie zakrętów. Podczas jazdy nie widzę żadnych zmian ani różnicy w osietleniu drogi, Jak sprawdzić czy samochód jest w to wyposażony i czy to działa?

Pozdrawiam

Opublikowano
zimnygrzes tak to ciezko zobaczyc, najlatwiej to stan sobie przed sciana i krec kierownica, zobaczysz o czym mowie odrazu a jak nie zobaczysz to nie masz tej opcji
  • 5 lat później...
Opublikowano
Mam dynamic xenon i założyłem nowe lampy bo mialem małą stłuczkę. przetwornice i moduły działają bo na automacie zielona dioda świeci a nie mryga i żadnych błedów nie pokazuje ale lampy nie skręcają. co jest nie tak? i na światłach mijania biją strasznie w górę. Tak że jak jade autobaną to krótkie światła oświetlają mi zielone tablice zawieszone wysoko nad drogą :D

Sprzedam do e90: Nerka prawa przed lift, lekko uszkodzony błotnik przed lift, Zderzak po lift z otworami na spryski

do e46: mała szybka drzwi tylnych, klamka polift,

http://olx.pl/oferta/nerka-grill-bmw-e90-prawa-CID5-ID5ZuhN.html

• 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

tak. jesli jest uszkodzona przetwornica to nie bedzie działaś skręt.

mruga zielona dioda na włączniku od świateł na stopniu "A" ?

jak cos mam przetwornice na sprzedaż :) pisz na pw :)

Sprzedam do e90: Nerka prawa przed lift, lekko uszkodzony błotnik przed lift, Zderzak po lift z otworami na spryski

do e46: mała szybka drzwi tylnych, klamka polift,

http://olx.pl/oferta/nerka-grill-bmw-e90-prawa-CID5-ID5ZuhN.html