Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli ostatecznie Hubert , zamawiać ? :)

Zastanawiam się czy szukać deski czy włączyć fleksa i monster garage :)

Mówisz że mocowania do ori navi w desce są z tego co wyczytałem . Szkoda mi mojej deski bo nie ma żadnego mankamentu .

Może jak jesteś tak wprawiony to wyśle ci MIO i ori navi i mi przerobisz :D heh

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zrób jak gość z filmu, żeby filmy Divx/Xvid chodziły i jeszcze dodatkowo tuner TV :)

Jest to tylko kwestia odblokowania navi a w tym MIO jest to możliwe :) bo widziałem to na własne oczy

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

uwaga odgrzewam kotleta ;p z racji tego iz Hipcio mnie zainspirowal swoim podem postanowilem ze tez doloze sobie "navi"

cena za wyswietlacz - smieszna 250zl - tylko 2 ryski sa ale raczej temat ogarne. po zastrzyku gotowki kupie jakies mio tudziez inna navi i bede dlubal i licze na pomoc Huberta w ogarnieciu tematu :) cos duza mi sie wydaje ten moj ekranik :D:P

Hubert tam wchodzi 7' w ten monitorek ?

Opublikowano

bede sie nia posugiwal :) moze do czasu kupna nawigacji bedzie tutorial w jezyku angielskim :P bo z hiszpanskiej stronki to jedynie z obrazeczkow :P

na razie czeka mnie rozbiorka ori navi .... i bedzie trzeba ja podlaczyc zeby ja otowrzyc dobrze mowie Hipo ? czy jest jakis sposob otworzyc bez podlaczenia pod "U" aby nie uszkodzic mechanizmu otwierania ?

Opublikowano

MAM PYTANIE MUSZE POWIĘKSZAĆ OTWÓR FABRYCZNY NAVI BO MIO MA 7 CALI?

NIE DA SIĘ JAKOŚ SKALIBROWAĆ MIO ZĘBY OSZUKAĆ JA O TE 0,5 CALA? I ŻEBY POKAZYWAŁA WSZYSTKO NA WYŚWIETLACZU?

Opublikowano

nie da się - przerabiałem temat. Ja na początku włożyłem i starałem się "jakoś" działać, ale mnie to denerwowało...

Tak jak opisałem, że moja nawigacja była wysłana do niejakiego "Pajeros" do Opola - człowiek profesjonalnie zajmuje się takimi rzeczami. powiększył nawigację i na stałe zainstalował moją MIO

Opublikowano

Tak jak opisałem, że moja nawigacja była wysłana do niejakiego "Pajeros" do Opola - człowiek profesjonalnie zajmuje się takimi rzeczami. powiększył nawigację i na stałe zainstalował moją MIO

a ile cie skasowal za to? kable ci tez wyprowadzil ?czy pozniej sam rozebrales na nowo i sam je wyprowadzales ? nie bales sie ze cie wykiwa :D

Opublikowano

Jak miałbym wszystkich podejrzewać, że chcę mnie oszukać to bym musiał siedzieć ciągle w domu. Nie bałem się, że mnie wykiwa (poczytajcie o nim na Elektroda.pl) w swoim Roverze ma zrobiony lepszy wyświetlacz z ramką (cały PC) niż nie jeden samochód z najwyższej półki.

Wszystko ustaliliśmy, jak ma być zrobione - kabelki były już wyprowadzone przeze mnie, a on to wszystko ładnie poukrywał i usztywnił. navi, jak przyjechała to było Plug & Play :8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dwa pytania do Kolegi Huberta :)

1) czy ta nawi podejdzie jako dawca ? http://pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=14819:siedmiocalowe-mio-c725&catid=49:sprzet&Itemid=91 . pytam poniewaz porownujac c725 a s760 troszke ta pierwsza jest wieksza i szersza. nie chce kupic a pozniej ja sprzedac bo ekran za "szeroki" - czytaj za gruby ;p

2) jak wyglada sprawa podlaczenia pod glosniki aby dzwiek byl slyszalny. jedyne co przeczytalem to zasilanie - mechanizm otwierania podpiety wg twojego schematu. pozdrowki :)

Opublikowano

hmmm

1. nie wiem czy podejdzie - zobacz również na jej sterowanie - ma jakieś przyciski na górze, a w navi od BMW jest "pełny panel"

2. nie podłączałem pod głośniki, ale na pewno się da i jest to dobra propozycja :cool2:

PS

ja bym skupił się na sprawdzonych modelach, czyli s760 - cena dziś nie jest wygórowana

Opublikowano

czeka Cie jeszcze wymiana tunelu srodkowego,

Gdyby ktos chcial to mam na zbyciu goły tunel pod nawigacje (1 cupholder, miejsce na pokretlo iDrive) w kolorze czarnym za symboliczna cene :wink:

Pzdr, MtothaJ
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
mam pytanie odnosnie navi Mio s760 czy jest taka mozliwosc aby nawigacja byla slyszalna podczas odtarzania mp3 ? zastanawia mnie to bo nie doszukalem sie takowej funkcji . a chcialbym podczas nawigowania mnie aby muzyka byla wlasnie odtwarzana z Mio... wiecie o co chodzi prawda ? :D jak juz miec kombajn to taki ktory bedzie full wypas :P
  • 1 miesiąc temu...