Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie czy w bmw 330d 184 km 2002r czy obrotomierz powinien dochodzic do konca

bo umnie dochodzi tylko do czerwonego pola czyli 4600 obr. , a a skala jest do 6000 obr.

Opublikowano

skoro jest podobny temat to się podłącze :D

Posiadam E46 320d (136ps) z 2001r i ostatnio zauważyłem że na zimnym silniku obroty lekko mi skaczą,jak autko się zagrzeje wszystko jest ok!!

Powie mi ktoś co to może być????

Z góry dzięki za odp :modlitwa:

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
skoro jest podobny temat to się podłącze :D

Posiadam E46 320d (136ps) z 2001r i ostatnio zauważyłem że na zimnym silniku obroty lekko mi skaczą,jak autko się zagrzeje wszystko jest ok!!

Powie mi ktoś co to może być????

Z góry dzięki za odp :modlitwa:

koledzy nikt nie pomoże ??????

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
Jak sie zagrzeje to jest ok wiec pewnie tylko problem z podgrzewaczem wody do znalezienia kwadratowa skrzynka pod szyba za nadkolem. Czytalem kiedys ze wystarczy odpiac kabel i bedzie wiadomo czy to to. Co do naprawy to mozna rozebrac i pewnie spirala upalona albo styki nie trzymaja. Jak sie nie da naprawic to zakup z allegro (100-200zl). Pozdrawiam
Opublikowano
Jak sie zagrzeje to jest ok wiec pewnie tylko problem z podgrzewaczem wody do znalezienia kwadratowa skrzynka pod szyba za nadkolem. Czytalem kiedys ze wystarczy odpiac kabel i bedzie wiadomo czy to to. Co do naprawy to mozna rozebrac i pewnie spirala upalona albo styki nie trzymaja. Jak sie nie da naprawic to zakup z allegro (100-200zl). Pozdrawiam

Czy w E46 316i 1,9 1999rok,jest taka grzałka?