Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Moj problem polega na tym ze zakupilem to cacko i w podlokietniku mam uchwyt na telefon ,tylko nie bardzo wiem na jaki?Czy ktos z was orientuje sie co by tam podeszlo?Pozdrawiam
Opublikowano
Prawdopodobnie to uchwyt pod Nokie 6230i jednak taki uchwyt (snap in adapter) mozesz sobie zmienic.Mam u siebie uchwyt do iPhona i powiem szczerze ze fajnie wyglada jednak bardzo latwo zostawic telefon w podlokietniu i tak naprawde rzadko go uzywam.W koncu i tak masz blutooth...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Prawdopodobnie to uchwyt pod Nokie 6230i jednak taki uchwyt (snap in adapter) mozesz sobie zmienic.Mam u siebie uchwyt do iPhona i powiem szczerze ze fajnie wyglada jednak bardzo latwo zostawic telefon w podlokietniu i tak naprawde rzadko go uzywam.W koncu i tak masz blutooth...

Ale przez BT nie naładujesz baterii, poza tym ten uchwycik ma wyprowadzenie do zewnętrznej anteny, co daje Ci 1-2 kreski więcej na zadupiu (ostatnio ten patent uratował mi życie, bo wjechałem w jakąś gruntową, leśną drogę i za cholerę nie mogłem się połapać gdzie jestem - telefon nie miał zasięgu, nawigacja też pokazywała pustkę, wpiąłem telefon w przystawkę, odpaliłem google maps i się odnalazłem ;). Też zostawiałem telefon w podłoketniku przez pierwsze 2 miesiące, ale się zawziąłem i mam teraz odruch że sprawdzam podłokietnik przed wyjściem z auta.

Kal

Opublikowano (edytowane)
Da się w ogóle zdemontować w jakiś sensowny sposób tą bazę otwieraną do adaptera? Mocno schowek zmniejsza - jest sporo mniejszy niż w trójce i do tego przeszkadza bo trzeba to jeszcze otwierać żeby się dostać do wewnętrznej części schowka. Edytowane przez drummer
Opublikowano

To prawda - schowek w E60 w podłokietniku to jakaś kpina - gdyby nie ten gadżet do telefonu, byłby totalnie niefunkcjonalny, ja u siebie nawet nie mam nawiewu z klimy w tym schowku (sic!).

Kal

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Da się w ogóle zdemontować w jakiś sensowny sposób tą bazę otwieraną do adaptera? Mocno schowek zmniejsza - jest sporo mniejszy niż w trójce i do tego przeszkadza bo trzeba to jeszcze otwierać żeby się dostać do wewnętrznej części schowka.

Odgrzewam temat i podłączam się do pytania, czy da się zdemontować podstawę pod telefon??? Rozpracował to już ktoś?

Opublikowano
wybuduj ten uchwyt i moze gdzeis tam bedzie nummer z BMW i przewaznie tez pisze do jakiego Tel. ,albo sie myle koledzy???

Codowanie BMW , Wylaczenie ostrzezenia o pasach, TV-Free,przebudowa oswietlenia na LCI, klimy Basic na HIGH, Navigacji z MASK na CCC lub CCC LCI ( 8 przyciskow ) itd.

http://www.bavaria-access.de/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002804305191#!/pages/Bavaria-Access/157126324367474?sk=photos

Opublikowano
Da się w ogóle zdemontować w jakiś sensowny sposób tą bazę otwieraną do adaptera? Mocno schowek zmniejsza - jest sporo mniejszy niż w trójce i do tego przeszkadza bo trzeba to jeszcze otwierać żeby się dostać do wewnętrznej części schowka.

Odgrzewam temat i podłączam się do pytania, czy da się zdemontować podstawę pod telefon??? Rozpracował to już ktoś?

ojciec pytał się w ASO i podobno się da :) bo rzeczywiście jest on wyjątkowo nieprzemyślany, jeśli auto nie jest wyposażone w BT i zestaw głośnomówiący.

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.