Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najłatwiej to sprawdź czy z tyłu lub z przodu autka masz czujniki parkowania. Jeżeli ich nie masz to oznacza że nie masz PDC. Jak masz to powinieneś mieć PDC ale możesz mieć jakiś problem.
Opublikowano
w BMW wszystko jest możliwe. Ja na przykład mam panoramiczny, szklany dach, nawke prof, grzane siedzenia, ksenony a nie mam podgrzewanych lusterek. Niemożliwe? A jednek.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
PDC jest osobną opcją nie związaną z nawigacją, a więc teoretycznie jest to możliwe.

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czy kazde bmw e90 z duza nawigacja posiada PDC.Czy byly modele z duza navi bez pdc

Były i z dużą i małą bez PDC (bo to opcja) . Ja mam np. PDC przód/tył a mam navi business. Nie ma reguły

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

Czy PDC jest z przodu i z tyły jako jeden standard?

Czy może PDC jest nie zależne z przodu osobno i z tyłu osobno jako opcja ?

Tak się zastanawiałem bo oglądałem jedno auto i miało PDC tylko na tył w wersji bez NAVI.