Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problemik z elektryką tylniej klapy a mianowicie jak włączę radio i ustawie fale przykładowo na radio zet to mam szumy w radio tak jak by nie była antena podłączona ale jak otworze klape bagażnika i ją pomału zamykam to radio zaczyna grać tak jak by był jakiś kabelek przerwany hm. Może ktoś ma pomysł jak ten rebusik rozwiązać
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Z ciekawosci mam pytanie czy mozna wylaczyc radio bo u mnie mozna tylko wyciszyc mute

a w jakim celu chcialbys wylaczyc radio zamiast wyciszyc? bo nie bardzo widze roznice...

Opublikowano
Z ciekawosci mam pytanie czy mozna wylaczyc radio bo u mnie mozna tylko wyciszyc mute

Mozna wylaczyc, pokretlo glosniej-ciszej, tam gdzie wkladasz plyte- wciskasz i masz wylaczone!!! Chyba ze zle zrozumialem pytanie i chodzi Ci o cos innego????

Opublikowano
myśle, ze wszystkim chodzi o to samo, naciśniecie pokrętła głośności wycisza/wyłącza radio. W tym przypadku wyciszenie jest równoznaczne z wyłączeniem radia.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
a jak jest z cd? jakbym chciał zrobić pauzę? Bo nie chce żeby mi zawalisty motyw z piosenki przeleciał kiedy coś się dzieję? można włączyć radio a i potem wyciszyć albo wyciszyć gałką ale wtedy płyta dalej leci
  • 1 rok później...