Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój kumpel ma problem kupił BMW E46 320d z radiem przedstawionym poniżej:

http://img27.imageshack.us/img27/1543/pic0049t.th.jpg

a mianowicie po włączeniu radio działa prtzez kilka sekund potem słychac takie pyknięcie w głośnikach i wyłacza sie....

czy ktoś wie co to może być? i moze zna jakiegoś elektronika ze Śląska który by to naprawił...?

z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam

Paweł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tez mi sie tak wydaje ale juz radio było u jednego elektryka czy tam elektronika bo jak juz pisalem to kolega ma problem - i oddali mu radio niestety ale dalej nie naprawione.

z tego co wiem radio wlacza sie gra kilka sekund i wylaczxa sie. i tak w kolko...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dokladnie ten sam problem, moje radio to cd business, bmw e46. Dolaczam sie do prosby osoby zakladajacej ten temat.

Mam nadziej, ze znajdzie sie osoba , ktora juz przegryzla ten temat. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
rozwiązał ktoś ten problem??? u mnie w E39 na zapłonie gra ok, a jak odpale to gaśnie po 3 sekundach i zero reakcji. Jak jest gorąco to i na postoju nie bardzo gra
Fiat 126p --> Vw polo 1.4D --> Opel Vectra B V6 --> BMW 540iA + Nissan Micra k12 --> vauxhall meriva (chwilowo) --> BMW 520d auto F11 --> BMW 545i E60
Opublikowano
miałem ten sam problem zaraz po zakupie auta - radio się co chwilą wyłączało, ale zanim zdążyłem ogarnąć temat to kupiłem w aso nowy kluczyk i do momentu jak go używam problem się nie powtórzył. Z ciekawości spróbowałem raz użyć starego - radio znowu odmawiało posługi.