Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszyskich i mam mały problem, sprawa dotyczy oswietlenia w moim BME e36 coupe 325 z pełnym bord coputerem. Chodzi mi o to ze przy włączonych swiatłach komputer pokazuje błąd ruklicht defekt wiem że chodzi o żarówke albo światło któreś nie świeci,ale wszyskie swiatła sprawne. Co to moze być gdzie szukac przyczyny.

Dzieki za odpowiedzi

Pozdro

BMW to pełnia życia.
Opublikowano
Witam wszyskich i mam mały problem, sprawa dotyczy oswietlenia w moim BME e36 coupe 325 z pełnym bord coputerem. Chodzi mi o to ze przy włączonych swiatłach komputer pokazuje błąd ruklicht defekt wiem że chodzi o żarówke albo światło któreś nie świeci,ale wszyskie swiatła sprawne. Co to moze być gdzie szukac przyczyny.

Dzieki za odpowiedzi

Pozdro

Blad zostanie wyswietlony rowniez wtedy jesli ktoras z zarowek

pobiera zbyt maly prad - do sprawdzenia sa wszystkie zlacza

i konektory oraz...profilaktycznie wymienil bym zarowki jesli wlokna

wygladaja na rozciagniete albo sa przydymione od srodka.

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

• 1 rok później...
Opublikowano
Witam. Sprawdziłeś czy wsteczne świecą?
Opublikowano
napewno nie chodzi o wsteczny. Info wyskakuje wowczas gdy sie wlaczy dane swiatlo. Ja np jak zarowke ze stopu mialem walnieta to dopiero po wcisnieciu pedalu hamulca zaswiecilo info. A wiec jesli wlacza swiatla i wyskakuje ten komunikat to ktoras z 4 zarowek nie dziala. Swiatla postojowe o ile sie nie myle nie sa uwzgledaniane w kompie. Moze byc tez ze ktorys kabelek jest przerwany!!

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Swiatla postojowe o ile sie nie myle nie sa uwzgledaniane w kompie.

Tak postojowki nie sa uwzgledniane !

p.s. Panowie zobaczcie na date zalozenia tego tematu :lol:

PZDR

Opublikowano
hehe. Ja tylko patrze ze dragon napisalem wiec ja tez dopisalem. Na tamte daty nie patrzylem. Dragon szuka cos z Check Coontrol wiec pewnie tam cos wyszukal i przez przypadek oodpowiedzial :P Hehe

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

:mrgreen: :duh: :mad2:

:cool2: :cool2: :cool2:

dobre i niby koles czekal rok na odpowiedz :D

TYM razem Moja kobieta skrzywdzila moje autko na MAXA- urwała przod na Grand Cheerokim.... :-( Na pocieszenie M3:-)))