Skocz do zawartości

Mam pewien problem bmw... Prosze o POMOC!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Mam taki problem ze cos boli mjego tds-a :niepewny: ale sam nie wiem co do konca!!

Jest taki problem ze jak zapale silnik, i jade to jest tak ze pieknie przyspiesza i ladnie chodzi!! na gaz ladnie reaguje a wystarczy ze zgasze silnik i za jakis czas odpale to juz inaczej zaczyna chodzic jest slabszy bardziej mulniejszy i nie przyspiesza tak jak w czesniej!!! czuc ta roznice!! wiecej jest tak ze slabiej przyspiesza zadko kiedy jest tak ze ladnie chodzi!! Poprostu czuje ta roznice!! Dbam o swoje bmw jak o moje drugie dziecko!! Duza serca w nia wkladam ale jednak cos jest z nia nie tak!! Byla podpinieta pod komp. i nie wykazal zadnego bledu!! Nie jeden mechanik powiedzial mi ze zadko spotykana bemka ktora nie ma zadnych bledow!! I ze ladnie silnik chodzi... Odrazu lepiej sie robi ;) ALe nadal mi nikt nie powiedzial czemu tak jest??!! wezyki podcisnienia wszystkie wymienilem na nowe, wyczscilem kolektor z zaworek egr na glanc pomoglo ale jednak nie jet to co sie czuje jak silnik lepiej chodzi!! Bardzo prosze milosnikow bmw o pomoc bo to mnie naprawde dreczy, dół mnie lapie i czsami to juz mam chec ja sprzedac a niechce tego robic... Co jeszcze sprawdzic nalepiej lub przeczyscic ale moze co odpowiada na to ze lepiej chodzi,przyspiesza itd??!!

Było e36 318 z 92r. M-technic . Piekna maszyna i bez awaryjna z 340tys.km:D
Opublikowano

A powiecie mi jak wyglada sprawa z pompka paliwa?? jak ja sprawdzic czy ona dobrze pracuje?? czy to musi byc mechanik??

Było e36 318 z 92r. M-technic . Piekna maszyna i bez awaryjna z 340tys.km:D
Opublikowano
A powiecie mi jak wyglada sprawa z pompka paliwa?? jak ja sprawdzic czy ona dobrze pracuje?? czy to musi byc mechanik??

Hmmm np. wyciągasz ją, podłączasz do 12V i badasz ile litrów Pb/ON przepompuje w danym czasie. Ktoś pisał na forum ile mniej więcej sprawna powinna przetłoczyć, ale tego nie znajdę i nie pamiętam, może ktoś powtórzy tutaj.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
luzy na zaworach sprawdź

Bramy, Ogrodzenia, Konstrukcje Stalowe, Balustrady nierdzewne, Wiaty i Magazyny, Zadaszenia, Garaże blaszaki, Metaloplastyka. Serdecznie zapraszam Lisia Góra ok.Tarnowa 500-393-863

www.firma-konstal.pl [email protected]