Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy jeśli ktoś z was przerabial ten temat to prosze o pomoc,jak zmienic mieszki lewarka i hamulca ręcznego bo zamówiłem i nie mam pojęcia jak zmnienić mieszek ręcznego .czekam na rady.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
panowie a jak zmienić mieszek z hamulca ręcznego?jak go rozłozyc na czynniki pierwsze?gałka zmiany biegow to pikuś ale co z tym recznym???czekam na podpowiedzi,żeby nie popsuc niczego,z góry dzieki.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wymieniam teraz gałkę zm. biegów w E46, gdyż ma połamane mocowanie - i taka sprawa - czy aluminiowy trzpień drążka zm. biegów posiada jakieś gumowe/silikonowe zakończenie? czy jest to tylko "czysty" metal z występem na środku :?:

Pytam, bo u mnie jest jakiś silikon, ale być może poprzedni właściciel podkleił sobie tak gałkę żeby mu nie spadała...

I druga sprawa: czy mieszek powinien być jakoś zaciśnięty na trzpieniu np. paskiem samozaciskowym?