Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyposażenie może być różne tzn może byc wypaśna a z drugiej strony moze nie miec nic. Najlepiej jak bedziesz miał juz jakąś na oku , popros o nr VIN to koledzy z forum Ci rozkoduja

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
nie wiem czy dobrze się rozumiemy :) chodzi mi o nazwy jakie występowały np. opel miał elegance, comfort itp itd a BMW E 46 też ma takie nazewnictwo ?
Opublikowano

Standard? Hmm...

- el. szyby

- el. lusterka (podgrzewanie)

- centralny z pilota

- wspomaganie

- klimatyzacja

- ASC (ew. ASC+T)

- ABS

- halogeny

- 4 poduszki powietrzne

Ja uważam, że BMW powinno mieć jeszcze:

- skóra

- xenon

- podgrzewane fotele

- ogrzewanie dysz spryskiwaczy

- zmieniarke

Tak sobie możemy wybierać w salonie, natomiast rzeczywistość jest troche mniej łaskawa. Podpowiem Ci tylko tyle, przy szukaniu auta PRZEDE WSZYSTKIM kieruj się stanem samochódu i jego bezwypadkowością, a na drugim miejscu "bajerami". Czasem lepiej odpuścić klika bajerów kosztem auta zachowanego perfekcyjnie.

Opublikowano

Witam !

Ja na rachunku mam wpisane Edition Exclusive ( kupowałem w salonie w niemczech ).

Samochod ma "prawie wszystko"... Niema navi 16:9, rolety tylnej szyby, tylne szyby sa na korbe :cry:

Moja rada jednak jest...Kupujac samoch. skup sie przedewszystkim na stanie technicznym !

Kiedy autko sie notorycznie psuje te wszystkie bajery naprawde przestaja cieszyc, znam to uczucie kiedy to miałem wczesniejsza bunie !

POZDRAWIAM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w bagażniku po lewej stronie kolego

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Kolego szukaj,

takie E46 po lifcie bo samochód jak marzenie.

tą którą podałeś w aukcji je bardzo ładna.

tylko przed kupnem sprawdź sobie przebieg, szczególnie w Polsce - bo Polak potrafi.

Uwierz mi połowa ze sprzedawców to kombinuje jak tylko może.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w szukaniu.

Ja swojego szukałem 7 miesięcy i znalazłem dopiero w Niemczech przy granicy z Austrią.