Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś może wie, czy zamiana na zderzaki od M-Pakietu przebiega bezproblemowo? Czy inne są mocowania (belki, sanki) zderzaków seryjnych od tych z M-Pakietu? Zastanawiam się czy poza zamianą zderzaków, wlotów powietrza i halogenów reszta będzie pasować.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Szykuje się mały gwałcik?? ;-D

Gwałcik?!?!?!? :) Tak się zastanawiam czy sobie nie sprawić wcześniej prezentu pod choinkę :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Czy ktoś może wie, czy zamiana na zderzaki od M-Pakietu przebiega bezproblemowo? Czy inne są mocowania (belki, sanki) zderzaków seryjnych od tych z M-Pakietu? Zastanawiam się czy poza zamianą zderzaków, wlotów powietrza i halogenów reszta będzie pasować.

No witam szanownego kolegę!

Wydaje mi sie ,że wszystko będzie pasować! Tylko trzeba ogolić łeb na łyso! Przypakować! ( dostępne dragi) , nadwaga i upiedliwość! . /.... czapeczka z zadaszeniem!

Polecam się . Pozdro.

,

maciej

Opublikowano
Wszystko pasuje bezproblemu. Mi w salonie proponowali mpakiet - zderzaki przod, tył + progi za 4400 bodajże. Ostrzegali tylko ze bedzie dosyc nisko i trzeba uważac na krawężniki a ze jezdze po warszawie to podziekowalem.
Opublikowano

Cześć

ja do swojej e87 też będę zamawiał pakiet m - zdrzak przód , tył, progi , dodatkowo do tego lotka klapy bagażnika od wersji aerodynamik . Jak chcesz napisz do mnie na gg 7247701 bo już od kilku dni "męczę" Pana z serwisu BMW o dobry rabat bo kupuje jeszcze inne bzdety z m-pakiet/u a dodatkowo zderzaki progi lotka chce aby też malowała fabryka

Może przy 2 zestawach zderzaków m-pakietu można by było dobić dobrej ceny

Wszystko pasuje idealnie a jeżeli nie to wszystko jest w zestawie :) nadkola zostają stare

Opublikowano
Ja to na twoim miejscu na Allegro bym wszystko kupił, bo dużo taniej wyjdzie. Co do m-pakietu to się chyba na niego nie zdecyduje, bo starych zderzaków nikt nie chce kupować. Na allegro wysyp normalnych zderzaków, więc nie wiem czy mi się to opłaca. Jeśli chodzi o spoiler dachowy to na bank kupuje, ale jeszcze nie teraz, bo cały czas zbieram na zawieszenia na tył.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Na allegro nic nie ma :(

Poza nakładkami na progi ///M-pakiet , jakiś nerek i nakładek na ręczny chyba że żle szukam :) zderzaków jest sporo ale każdy ma jakiś defekt , ja chyba będę zostawiał wszystkie "stare" cześci gdy będę sprzedawał samochód wszystko będę montował jak było fabrycznie bo taka prawda nikt ci za to nie zapłaci czy masz zderzaki od m-ki czy zwykłe ludzie nie patrzą tylko mówią że cena wysoka a jak mówisz że ściągniesz to jak to auto będzie gorzej wygladało i tak to już jest , ja napewno nie będę robił komuś sporego gratisu na rzeczach które będę kupował , prędzej sprzeda się coś z m-ki niż cos z serii

Opublikowano
Coś źle szukasz :) Zderzak przód i tył jest na allegro. Progów brak, ale kiedyś były. O progi najciężej na aukcji. Oczywiście wszystko do malowania i do drobnej szpacheliki, ale nie popekane. Halogeny trzeba kupić w ASO bo nie pasują z serii. Nerki na 50% powinny pasować (są dwie wersje.. te co mają 4 zaczepy i te co mają 6 zaczepów - tak wyczytałem na angielskim forum). Wloty powietrza na tarcze oraz kratkę pod tablice rej. trzeba kupić w ASO. Jak wyliczyłem, to z całymi plastkiami i częściami z ASO i malowaniem to w 2,5 klocka powinienem się zmieścić. Czyli o conajmniej 1,5 tysia taniej niż w ASO, bo ceny m-pakietu w ASO zaczynają się od 4 tyś. w zwyż :) Oczywiście kalkulacje są przeprowadzone dla wersji z PDC tył i bez spryskiwaczy w przednim zderzaku.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Ja cały komplet zderzaków w m-pakiecie (zderzak przód , tył , próg lewy ,prawy ) cały zestaw nowy przygotowany do malowania (zderzak tył pod czujniki ) koszt 3000zł + malowanie więc wydaje mi się że cena nie jest najgorsza a mam nowe zderzaki nie klejone i malowane po 3 razy
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam kolegów.

ja do swojej jedynki kupiłem używane zderzaki M-Pakiet przód i tył na allegro.

Kosztowało mnie to raptem ok 1000 zł, a samochód zyskał wizualnie.

Nie ma problemów z montażem, nie ma problemów z krawężnikami ( w granicach rozsądku).

Szczerze polecam.