Skocz do zawartości

Jak zdjąć dywanik?? pytanie do tych co wybebeszali e36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam juz rozebrane wszystko co potrzebuje tzn fotele listwy srodkowe panel wewnetrzny tzn to kolo recznego panel z kompem i zegarem zaslepki glosnikow itd. Nie wiem nadal jak wyjac dywanik ze środka trzeba go ciac gdzies w okolicy nagrzewnicy bo chyba jest w calości??

2. jak rozebrac pedal gazu zeby wyjac dywanik??

3. jak sie odpina te duze czarne spinki kolo slupków? jeden juz zniszczylem

4. Jak zdjać nie niszczac listwy czarne widoczne po otwarciu drzwi?? chodzi mi o te szerokie na progach

Opublikowano

Liznąłem trochę ten temat i u mnie pod przednimi drzwiami dywanik jest mocowany na jednym kołku pod tymi czarnymi nakładkami na progi.

Żeby zdjąć te progi odginałem je do góry chwytając za wewnętrzną stronę. Do montażu najlepiej powpinaj kołki do tej listwy i w całości w karoserie.

Opublikowano
...Będziesz musiał przyciąć jakieś 15cm przy nagrzewnicy od strony kierowcy.....

Nie no mie mów mi że jak kupie używkę dywanik to dostanę jakiś ucięty? :roll:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/