Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, czy mozecie napisac jak wejsc do ustawien navi. Moj pojazd to E46 320d z 2005. Nie dzialaja komendy glosowe przy korzystainu z nawigacji.

Pozdrawiam,

Pur

Opublikowano
Żeby wejść w te bardziej rozbudowane ustawienia musisz najpierw wejść w te zwykłe gdzie ustawia się godzinę, głośność navi itp. a później przytrzymać przycisk menu przez około 10sekund.
Opublikowano

dzieki. Niestety jak widze tam nie ma ustawien komend glosowych. Moze nie mam jakiegos modulu? Bo w menu ogolnym tez brak jest np. podmenu 'telephone' (w kierownicy przyciski do obslugi telefonu sa). Moze ktos z Was, Panowie, wie czego tu brak?

To moja pierwsza Bawarka i jestem niezbyt zorientowany.

pzdr,

pur

Opublikowano
Jeśli masz przyciski do komend głosowych albo do telefonu, ale te funkcjonalności nie działają, to najzwyczajniej w świecie nie masz takich funkcjonalności. Od jakiegoś czasu BMW produkuje dość "seryjnie" deski i kierownice z przyciskami właśnie od tych funkcjonalności, ale po prostu nie wyposaża je w te moduły, ponieważ są za dopłatą. Ja w swojej też mam przyciski od komend głosowych i telefonu w kierownicy, ale nie mam tych funkcjonalności. Jeśli bardzo chcesz je mieć to nie pozostaje ci nic innego jak kupno modułu na Allegro lub w ASO z tym, że wtedy rodzi się kolejne pytanie: Czy masz pociągniętą instalację do tych funkcjonalności?

E30, E36, E60, E87, F48

• 1 miesiąc temu...