Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wpadł Wam w rece , lub gdzies przelotnie mieliscie okazje zobaczyc nowa trójke w AŚ, jak sie na to zapatrujecie, co sadzicie, co Wam sie podoba a co jest nie do przyjecia. Chciałbym poznać Wasz zdanie- spodziewam sie róznych opinii. Moim zdaniem zbytnie podobienistwo grila do nowej 7 , bedzie zacierac subtelna granice poszególnych modeli marki( patrz lata wczesniejsze)

http://images46.fotosik.pl/163/3b4a9edf1333596amed.jpg

Opublikowano
Jak się ta subtelna granica całkowicie zatrze to z BMW powstanie drugie Audi :lol: . A na razie poczekajmy na oficjalne zaprezentowanie modelu przez BMW.
Opublikowano
I tak 3/4 głosów będzie narzekać, że to regres w porównaniu do E30 :wink:
Primator
Opublikowano

Jak Dla mnie jeśli to będzie następna 3 to ewidentny upadek marki , czytałem ten artykuł , pisali tez ze w M3 ma wylądować już tylko R6 rzędowo a nie V8 , samo oznaczenie już jest straszne F30 potem będzie F50 , F16 itd i zero orginalnoscni , pisza ze silniki mają być doładowane a gdzie się podzieje fenomen marki gdzie mechanicznie i elektronicznie moc wyciągają bez sprężarek oczywiście tylko jeśli chodzi o benzynę, co do wyglądu to jak upodobnia samochody do siebie to tez jak dla mnie będzie katastrofa . Krzyżyk na drogę dla BMW.

będę jeździł e36 do kiedy ostatnia cześć przestanie być produkowana, a wtedy zmontuje go na nowszych :P

Opublikowano
Z tego co ja kiedyś gdzieś wyczytałem to w M3 ma być V6 a w M5 M6 X5M X6M - V8 ale nawet jeśli do M3 powróci R6 to i tak będzie ok bo BMW słynie z produkcji rzędowych szóstek :) a jak się postarają to może się to okazać strzałem w 10 :)
Opublikowano

mi się bardzo podoba. nawet bardziej niż E46 (E90 pominę milczeniem chociaż lift poprawił ten samochód ogromnie). mam nadzieję, że w takiej (lub podobnej) stylistyce trafi do produkcji.

co do dyskusji nt. unifikacji wszystkich obecnych modeli to do Audi jeszcze dużo brakuje. b. podobają mi się nowe przody - pionowe (z boku wygląda to super zwłaszcza w przypadku 7ki).

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
samo oznaczenie już jest straszne F30 potem będzie F50

A niby dlaczego F30 jest takie straszne w porównaniu np. z E30?? :D

Primator
Opublikowano
A mi wygląd bardzo odpowiada, ale strasznie irytujące jest to, że BMW też lubi być w modzie i preferuje ekologie. Bo co jak co, ale wg. mnie V6 w M3 to jakaś porażka. Jestem ciekaw jak będzie w środku, fajnie by było gdyby powrócił środkowy panel zwrócony w stronę kierowcy :)
E46 330D :)
Opublikowano

Mysle, ze z tym V6 w BMW to ciagle jakis blad dziennikarza, dla ktorego szesciocylindrowy silnik musi byc w ukladzie V.

R6 to specjalnosc BMW i nie sadze, zeby z tego zrezygnowali.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i