Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem że ostatnio zaświeciła mi się kontrolka od airbag autko było podłączone pod kompa ale nie udało się zgaśić kontrolki może zna ktoś jakiegoś elektryka który by sobie z tym poradził najlepiej z Warszawy lub z okolic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale z czym ?? Jaki bład wywala na kompie ?? Co chcesz naprawić jak nie wiesz co do Ciebie samochód gada.
Krzysztof
Opublikowano
U mnie też kiedyś świeciła się kontrolka od poduch, ale okazało się, że była to jakaś kontrolka napinaczy pasów bezpieczeństwa, więc jeśli nie sprawdzałeś tego, to spróbuj.
E46 330D :)
Opublikowano

i jak rozwiazales problem z tym napinaczem ???

ja mam to samo (belt tensor driver)

Opublikowano
Mam taki problem że ostatnio zaświeciła mi się kontrolka od airbag autko było podłączone pod kompa ale nie udało się zgaśić kontrolki może zna ktoś jakiegoś elektryka który by sobie z tym poradził najlepiej z Warszawy lub z okolic

Chyba kiedyś cos było na ten temat...a matka pod siedzeniem (ta dajaca sygnał do komputera, że ktos siedzi na danym siedzeniu) Ci się nie przetarła?

Opublikowano
mozesz napisac gdzie ta wtyczka byla umiejscowiona