Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyłączony silnik tylko kluczyk w stacyjce w poz 1 W momencie otworcia drzwi auto generuje przeirytujące dzwięki pi pi pi. Da sie to jakoś wyłączyć? Pół roku wytrzymałem ale to już ponad moje siły. Jak się wkurze to ten głośniczek znajde i rozmontuje:-) Póki co szukam bardziej dyplomatycznej drogi.. Może ktoś pomóc?
Opublikowano
A na pewno wyłączasz zawsze światła pozycyjne ? :mrgreen: U mnie taki dźwięk występuje tylko gdy kluczyk jest w pozycji 0 albo po prostu jest wyjęty i otworze drzwi na zapalonych światłach :P Skoro u Ciebie jest inaczej to podejrzewam że to tylko kwestia zaprogramowania ;)
Opublikowano
A na pewno wyłączasz zawsze światła pozycyjne ? :mrgreen: U mnie taki dźwięk występuje tylko gdy kluczyk jest w pozycji 0 albo po prostu jest wyjęty i otworze drzwi na zapalonych światłach :P Skoro u Ciebie jest inaczej to podejrzewam że to tylko kwestia zaprogramowania ;)

U mnie dziala to tak jakby przypominało, że mam kluczyk w stacyjce.. Jak tylko otworzę drzwi to dre jape. Jedyne rozwiązanie jest przekręcić kluczyk w pozycję 2 ale wtedy juz nawiewy itp się włączają .. Kto to może zaprogramować? ASO tylko i wyłącznie?

Opublikowano
cos mi swita, nie pamietam ale to czy nie byla opcja na USA? trzeba podpiac kompa i próbowac zaprogramowac cos innego. Ja mam kłopot z tym, ze jak odpalam auto i ruszam to sie zamyka od srodka central, ale jak gasze i chce wyjsc ( wyjmujac kluczyki ze stacyjki ) ato sie nie otwiera :mad2: kolega probowal juz 2 razy to zrobic ale nie zna na tyle tych programow i nie podołal.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam kłopot z tym, ze jak odpalam auto i ruszam to sie zamyka od srodka central, ale jak gasze i chce wyjsc ( wyjmujac kluczyki ze stacyjki ) ato sie nie otwiera :mad2: kolega probowal juz 2 razy to zrobic ale nie zna na tyle tych programow i nie podołal.

Przecież to klasyczna opcja antynapadowa. Można ją chyba tylko wyłączyć, nie zmodyfikować. /chyba że się myle/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To pikanie ustawia się w opcjach kar&cey memory, jest to przypominanie że kluczyk jest w stacyjce można to w pięć minut wyłączyć NCS lub DISEM,
Pozdrawiam
Opublikowano
Ja mam kłopot z tym, ze jak odpalam auto i ruszam to sie zamyka od srodka central, ale jak gasze i chce wyjsc ( wyjmujac kluczyki ze stacyjki ) ato sie nie otwiera :mad2: kolega probowal juz 2 razy to zrobic ale nie zna na tyle tych programow i nie podołal.

Przecież to klasyczna opcja antynapadowa. Można ją chyba tylko wyłączyć, nie zmodyfikować. /chyba że się myle/

kiedy pytałem o to rok temu to nik nie wiedział co to i jak wyłaczyc, a kolega Duud jako nowy posiadacz sprzetu nie potrafił tego wyłaczyc, lub ustawic cos zamiast tego. BaX jak wiesz to podpowiedz. :roll:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak to się wyłącza i gdzie w sofcie, dopiero co zamówiłem fejsa. :mrgreen: Zapewne to pestka dla np. nerwusa.