Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś nigdy na to nie zwracałem uwagi dopóki wczoraj nie wpadłem na chwilę do Maca. Patrzę - nie ma gdzie postawić puszki z colą. Trudno, będę trzymał. Ale w czasie jazdy dzieciak zaczął mi marudzić z tyłu i nie dało rady załatwić tematu bez zatrzymania się - jedna ręka na kierownicy a w drugiej cola... Bez sensu, wiem, że ludzie mają większe problemy ale w E61 nie ma absolutnie żadnego miejsca, żeby gdzieś taki napój postawić :duh:

Czy da się te uchwyty domontować jakoś? Ta część deski rozdzielczej nad schowkiem na rękawiczki i pod ozdobną listwą przed pasażerem wydaje się być oddzielona od reszty, może wystarczy ją wymontować i wstawić taką z wysuwanymi uchwytami?

Przerabiał to ktoś może? :mad2:

Opublikowano

Czy da się te uchwyty domontować jakoś? Ta część deski rozdzielczej nad schowkiem na rękawiczki i pod ozdobną listwą przed pasażerem wydaje się być oddzielona od reszty, może wystarczy ją wymontować i wstawić taką z wysuwanymi uchwytami?

Przerabiał to ktoś może? :mad2:

Oczywiście da się to zamienić na model ze schowkami, ale musisz wymienić deskę ;(

Opublikowano

Oczywiście da się to zamienić na model ze schowkami, ale musisz wymienić deskę ;(

Ale całą czy tylko podłużny element naprzeciwko pasażera, pomiędzy schowkiem na rękawiczki a listwą ozdobną? :?

Opublikowano

Ale całą czy tylko podłużny element naprzeciwko pasażera, pomiędzy schowkiem na rękawiczki a listwą ozdobną? :?

Ponoć całość do wymiany :cry: - tak mówili wcześniej koledzy, ale może niech ktoś potwierdzi

Opublikowano
Można dołożyć bardzo fajny uchwyt z innego modelu BMW bez zmiany deski.

Przeszukaj forum, było o tym przynajmniej dwa razy.

Dzięki za info, w końcu udało mi się znaleźć te tematy, choć wcześniej nic nie znalazłem...

Chyba jednak pogodzę się z brakiem uchwytów, bo ten dokładany średnio mi się podoba :?

• 1 rok później...
Opublikowano
bardzo ladnie wyglada od bmw 6 a chcialem tylko potwierdzic zeby zamontowac oryginalne uchwyty tczeba bedzie wymienic cala deske... osobiscie bylem sie pytac i mialem gdzies schemat tylko nie moge go znalezc... sorki