Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje wymienić tuleje pływającą do tyłu i mam problem w wybraniu firmy tulei. Pół roku temu wymieniłem sworznie wahacza z przodu na Febi i nie stety już nie mam dobrej opini o tym producencie. Słyszałem że firma Moog jest dobrą firma. Chciałby abyście mi doradzili w wyborze firmy i jeśli ktoś wie jak to wymienić samemu bez mechanika też byłbym bardzo wdzieczny o przekazanie mi takich informacji dzieki
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
ja zmówiłem poluretany na cały tył mam nadzieje że nie będe żałował :?

http://polibusze.istore.pl/pl,category,107819,bmw.html

To przypilnuj ich żeby Ci dobre wysłali!! Ja zamawiałem u nich poduszki skrzyni biegów i tuleje stabilizatora. ugadaliśmy się na cenę- jak zamówiłem to gośćiu odpisał ze cena inna - ja na to ze mi podał inną. Niby wszystko ok - pomylił się z ceną. Ale jak przyszło zamówienie to okazało się ze tuleje nie takie bo od innego auta. Odesłałem - zwrócili pieniądze i koszt wysyłki ale niesmak pozostał....

Sprzedam felgi aluminiowe 15"