Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Myślałem nad założeniem filtrów stożkowych do swojej V12 tylko mnie zastanawia jedna rzecz.. DO prawego filtra wchodzi jakiś czujnik..Jak go zamontować w filtrze stożkowym ?? Czy jak go wyciągnę w ogóle to będzie mi się coś dziać z samochodem ?? A może ktoś już robił taki zabieg i wie co i jak.. Dzięki za wypowiedzi i pozdrawiam
...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano

daruj sobie filtry stozkowe one zawlaja przepływki które potem trzeba wymienić chyba że masz odozone ze 3 tysiące złotych na nowe osiągi raczej spadna jak wzrosną bo pod maska V12 jest spory silnik który wytwarza sporo ciepła filtr ssący ciepłe powietrze osłabia motor po drugie nie po to tabun inzynierów obliczał dolot zebyś Ty był od nich mąrdzejszy :)

zostraw fabryke i ciesz isę swoim sprawnym M73

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
dzięki koledzy za rade ;) pozdrawiam
...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano
z takich fajnych przypadków że jest tu jeden moderator który lubi dowalic osta mi jak ktoś zaczął obrazac mnie a ja się broniłem ip nie zmienię poprostu oleje to forum i tyle :) Ale ty Xsilver wiesz jakie tu są władze tylko one maja racje czytałem ostatnio twój pewien temat na temat forum nie wypowiadałem się bo na tym forum to bezsensu Oni wiedza swoje :)
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)