Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
jest inny kształt klapy

wnosisz po zdjęciach czy z doświadczenia?

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
na oko , to w nadwoziu lampy są takie same, w klapie inne

ech na oko..., chyba jakas macanke bede musiał zrobić

Opublikowano

Podczepiam się do tematu, a jak jest z przednimi lampami po face? Będą pasowały do e90?

Ciekawe.. jak z podłączeniem tego? W ogóle da rade to zrobić?

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wytłoczenia w blachach są inne, śruby też trochę przesunięte . Co do przodów to chyba jest różnica w masce silnika i nie wiem jak z mocowaniem.

Do E90 tyły nie pasują - trochę jednak inny kształt... sprawdzone namacalnie :D.

Ja zmieniłem tylne światła (też na oryginalne) ale z serii black line (zdjęcie pod profilem). Fabryczne mi się kojarzyły z Daewoo :mrgreen:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Ja zmieniłem tylne światła (też na oryginalne) ale z serii black line (zdjęcie pod profilem). Fabryczne mi się kojarzyły z Daewoo

Jak dla mnie właśnie wymiana na BlackLine czyni z E90 prawdziwego Lanosa :lol: (czyli biały klosz na górze, czerwony na dole).

IMHO lampy seryjne, pomimo nienajwyższej urody, odróżniają E90 od każdego innego samochodu.

Lampy poliftowe na tył na pewno nie pasują.

Natomiast przeszczepienie z poliftowych lamp ringów działających jako DRL (światła dzienne) to była by świetna rzecz :)

Pozdr.

Opublikowano
Wytłoczenia w blachach są inne, śruby też trochę przesunięte . Co do przodów to chyba jest różnica w masce silnika i nie wiem jak z mocowaniem.

Do E90 tyły nie pasują - trochę jednak inny kształt... sprawdzone namacalnie :D.

Ja zmieniłem tylne światła (też na oryginalne) ale z serii black line (zdjęcie pod profilem). Fabryczne mi się kojarzyły z Daewoo :mrgreen:

no chyba takie rozwiązanie mi zostanie jeśli jednak bedzie E91 zamiast E61

lampki miałes z allegro czy z ASO? jaki koszt? działa jako plug&play czy trzeba coś rzeźbić?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lampy są plug and play - nic poza zmianą nie trzeba robić . Mają również żarówki i oprawki. Cała robota to 20 min żeby je wymienić. O koszt spytaj w ASO - ceny są uzależnione od kursu euro.

@ plg

Lampy pasują do czarnego koloru - zwykłe wyglądają własnie jak z lanosa.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska