Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj mi się pojawił taki problem, otóż z nawiewu na szybe i na nogi cały czas leci ciepłe powietrze, mimo że temperatura ustawiona na 16stopni i włączona klima.

Centralny nawiew dmucha zimnym.

Jak ustawie tylko na nogi lub na szybe to dalej daje ciepłym

Wie ktoś może co to może być?

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano

Witam

Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobic.

We wtorek jadę do elektryka żeby go podpiąć pod komputer zobaczymy co z tego wyniknie....

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano
Styki elektrozaworu lub sam elektrozawór do wymiany bądź przeczyszczenia.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
witam wszystkich, mam podobny problem tzn ogrzewanie działa bez zarzutu ale tylko w przednich nawiewach. Jak bym nie regulował temperatury to z nawiewu centralnego tylniego zawsze leci zimne powietrze... miał moze ktos taki przypadek?
Opublikowano
witam wszystkich, mam podobny problem tzn ogrzewanie działa bez zarzutu ale tylko w przednich nawiewach. Jak bym nie regulował temperatury to z nawiewu centralnego tylniego zawsze leci zimne powietrze... miał moze ktos taki przypadek?

Bo z tylniego centralnego zawsze leci tylko chłodne powietrze więc nic się nie martw wszystko jest OK zwłaszcza jak nie masz regulacji temperatury a tylko otwieranie lub zamykanie tego nawiewu

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.