Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wyciagalem dzis zegary zeby wyminic zarowke od podswietlenia,robilem juz to nie raz ale dzis jak je zalozylem to zaczela mi mrugac kontrolka od air bagu,mruga przez pare minut a potem zaczyna swiecic stale,odpialem aku na jakis czas i nic nie pomoglo,co zrobic,jaka przyczyna :?: :?:
Opublikowano
ja wyciągałem zegary nie raz nie odłączając aku....zadnych błędów ani problemów
Opublikowano

To kiedyś Ci się trafi-pisali już na forum że wiele razy wyciągali na ostro i nic się nie działo aż w końcu za którymś razem błąd wyskoczył, Okręcenie klem to jest aż pół minuty czasu...

Opublikowano

Można wyciągnąć zegary bez ściągania klemy, ale nie wolno przekręcać kluczyka, jeśli przekręcisz to błąd AirBag-u murowany.

Pomóc może może jedynie komputer, inaczej tego nie przeskoczysz.

Pozdro

http://ziomal.resmoto.com - Strefa BMW serii 3.
Opublikowano
dzieki bardzo,w poniedzialek sie wybieram bo i tak mialem jechac sprawdzac sonde a co do zegarow to faktycznie nie raqz nie dwa nie osiem je wyciagalem i nigdy aku nie odpinalem i zawsze bylo git ale jak to mowia kiedys musi byc ten pierwszy raz :)
Opublikowano
podjedz na komputer, ale mrugajaca lampka poduszek w bmw wskazywac moze na uszkodzenie sterownika (to nie ford gdzie lampka podaje kody bledów). ;)
Nie ma rzeczy niemożliwych, tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.