Skocz do zawartości

jakie amortyzatory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam maly problem,chce wymienic amortyzatory przod w moim e34 z 95r z silnikiem 2,5td podobno sa ogolnie 4 rodzaje w zaleznosci od srednicy i dlugosci trzpienia u gory,ja mam podobno ten krotszy trzpien z nakretka na klucz 22.Wie ktos moze jakie wymiary musze podac zeby dostac odpowiednie amorki bo na allegro sa rys tech tego trzpienia ale pojecia nie mam ktory bedzie mi pasowal. :mad2:
Opublikowano
witam mam maly problem,chce wymienic amortyzatory przod w moim e34 z 95r z silnikiem 2,5td podobno sa ogolnie 4 rodzaje w zaleznosci od srednicy i dlugosci trzpienia u gory,ja mam podobno ten krotszy trzpien z nakretka na klucz 22.Wie ktos moze jakie wymiary musze podac zeby dostac odpowiednie amorki bo na allegro sa rys tech tego trzpienia ale pojecia nie mam ktory bedzie mi pasowal. :mad2:

najprosćiej podać numery nadwozia pozdrawiam :)

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jest cos takiego na tym forum jak :search: :search: :search:

a to przykład http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=98970&highlight=amortyzatory

Niedawno był taki temat, na przyszłos poszukaj zanim założysz temat.

Pozdro

003.jpg
Opublikowano
Co koledzy mysla o tych amorkach: http://www.moto.allegro.pl/item587749614_wyprz_amortyzator_gaz_bmw_e34_88_90_magneti.html

Firma w sumie znana, tylko cena dziwnie niska. Musze cos kupic, bo wylal mi sie jeden i nie zabardzo usmiecha mi sie w tej chwili placic za Bilsteiny lub Sachsy 600 zl.

Na razie wymień na te , przyjdzie wieksza gotówka to kup coś lepszego :D . Pozdro

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !