Skocz do zawartości

Co sądzicie o preparacie Modyfikator Plus??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Chyba chodzi o to samo.

http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=5841

Pozdrawiam

Grafet

Opublikowano
do jednego wara z magnetyzerami, jakimis preparatami dolewanymi do oleju i innymi smieciami , zawiazac i spalic zeby wiecej NAIWNIAKOW nie łukało głupot o ich zbawczych i mozliwosciach.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jeśli chodzi o DIESLA - jeden jedyny preparat, który działa (tzn. zmniejsza spalanie i płynniej przepala paliwo w silniku) to DONAP robiony przez Organikę. Reszta preparatów to bajer reklamowy itp. Sam testowałem DONAPa i w mieście zauważyłem spadek spalania w okolicy 0,5 litra.
Opublikowano
do jednego wara z magnetyzerami, jakimis preparatami dolewanymi do oleju i innymi smieciami , zawiazac i spalic zeby wiecej NAIWNIAKOW nie łukało głupot o ich zbawczych i mozliwosciach.

Mam podobną opinię. W tv był test tego czegoś, niby super hiper mega walory. Ale w necie, na którymś forum, wypowiadał się właściciel warsztatu, w którym preparat był testowany. Z jego wypowiedzi wynikało, że test w tv został zmanipulowany, jego wypowiedzi również - odpowiednio przycięte, pocięte, wklejone w stosowne miejsca. On sam tego preparatu NIE POLECA.