Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
JA u siebie miałem juz zamontowane gdy kupiłem auto i jezdze juz prawie 2 lata bez najmniejszych problemów. Wg mnie sprwauje sie naprawde przyzwoicie na hałas nie nazekam.
BMW i jest zabawa
Opublikowano

Czy katalizator niepownien byc jak najblizej kolektora zeby temperatury nietracic??

kurde niewiem czy to dobre rozwiazanie :/

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
zamontowałem to cudo - powiem tyle -nie wisi - chodzi ciszej nie tak cicho jakbym chciał -ale jednak -tylko zastanawia mnie że jak chce przyspieszyć to dostaje doła po wciśnięciu gazu - miedzy 2700-3500 obr/min- jak jest ze spalaniem istnieje możliwość że będzie palił więcej? proszę o dalsze spostrzeżenia w tym temacie
masqo
Opublikowano
Nie masz napisane nawet jaki masz silnik, a co za tym idzie ile masz sond, a poza tym że katalizator słychać to nieznaczy że trzeba go od razu wycharatać, może tylko puszka od niego się nabijała.
Opublikowano

nie miałem napisane jaki mam silnik bo wygląd forum się zmienił - przy starym wyglądzie forum była taka informacja przeze mnie umieszczona - a dla zaktualizowania podaję linka do strony z produktem który założyłem zamiast kata

http://moto.allegro.pl/item722483509_bmw_e36_316i_318i_tlumik_katalizator.html

Z tym przymulaniem to musiał być gaz jakiś nie bardzo - czasem gdzieś lekko przymuli na sekundę ale na niższych obrotach - za to na wyższych mam wrażenie że idzie lepiej

masqo