Skocz do zawartości

<t>Czy jesteś za utworzeniem nowego forum "Instalacje gazowe w BMW" ?</t>  

34 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do Panów Moderatorów:

Czy nie dało by się z tego wątku utworzyć nowego forum jak "Polecane warsztaty" czy "Zrób to sam". Zwarzywszy na ilość postów, ciężko jest tu utrzymać wątek a problemów z gazem jak widać jest naprawdę dużo. Myślę, że zrobił się tu niezły bałagan. No a znalezienie intersujących informacji zajmuje duużo czasu.

Pozdrawiam.

Mateusz

Opublikowano
Heh... ludzie to mają dopiero problemy :mrgreen:

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
Mam pytanie do Panów Moderatorów:

Czy nie dało by się z tego wątku utworzyć nowego forum jak "Polecane warsztaty" czy "Zrób to sam". Zwarzywszy na ilość postów, ciężko jest tu utrzymać wątek a problemów z gazem jak widać jest naprawdę dużo. Myślę, że zrobił się tu niezły bałagan. No a znalezienie intersujących informacji zajmuje duużo czasu.

Pozdrawiam.

Mateusz

Wiesz nawet za bardzo się nie męcząc i patrząc na pierwszą stronę widzisz temat : http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11035 po czym czytasz go w całości (bo widać nie zrobiłeś tego). Jak masz jakieś wątpliwości/sugestie to dopisujesz swoje refleksje do tamtego tematu. Nic prostrzego.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Racja, nie zauważyłem,

Jak przeglądam forum, to zwracam uwagę głównie na tematy rozpoczynające się [e36]...

Dopisek do Ankiety:

Przypominam, że pytanie nie brzmi "Kto jest za przerabianiem BMW na gaz" tylko raczej tyczy się obserwatorów i uczetników wątku "o instalacjach gazowych"

Pozdrawiam

Mateusz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Patrz teraz jaką zrobię wojnę:

MAM LPG SEKWENCJA NA WTRYSKU i TYLKO taka instalacja nadaje się do BMW!

:P

Kai
Opublikowano
Masz 30 postów z hakiem na koncie, a już byś zmienił całe forum? :wink: Postaraj się zasymilować ze środowiskiem forumowym i naprawdę dobrze je poznać, a dopiero proponuj zmiany. To przynajmniej mój punkt widzenia.
http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg
Opublikowano
Masz 30 postów z hakiem na koncie, a już byś zmienił całe forum? :wink: Postaraj się zasymilować ze środowiskiem forumowym i naprawdę dobrze je poznać, a dopiero proponuj zmiany. To przynajmniej mój punkt widzenia.

Powiedział ten co jest tu ok. 9 miesiecy krócej od założenia konta :lol:

Opublikowano

Koniec!

Środowisko mnie odrzuciło, chyba sprzedam BMW :mad2:

Temat uważam za zamknięty, ankietę również.

Wątek można usunąc!

Mateusz

Opublikowano
Koniec!

Środowisko mnie odrzuciło, chyba sprzedam BMW :mad2:

Temat uważam za zamknięty, ankietę również.

Wątek można usunąc!

Mateusz

:sad2: nie martw się - będzie OK ;) nie odrzuciliśmy Ciebie.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Powiedział ten co jest tu ok. 9 miesiecy krócej od założenia konta :lol:

Nie wiem czy zauważyłeś misiu, że (z uwagi na krótki staż) nie proponowałem żadnych zmian, więc jestem konsekwentny wobec tego co piszę. :duh: boosshhh...

Środowisko mnie odrzuciło, chyba sprzedam BMW

"środowisko" jest z Tobą! :wink:

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg
Opublikowano
Patrz teraz jaką zrobię wojnę:

MAM LPG SEKWENCJA NA WTRYSKU i TYLKO taka instalacja nadaje się do BMW!

:P

:cool2: :cool2: :cool2:

Za 3 dni temat będzie miał 15 stron, z których nic nie będzie wynikało :P

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • 2 tygodnie później...