Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co sądzicie o wymianie skrzyni z automatycznej na manualną w E-32 730 (R6)

Bo mam właśnie ładną zadbaną na oku

Auto ma sprawny automat ale obawiam się że nie sprosta mojim oczekiwaniom (jeśli chodzi o osiągi)

Auto miało niedawno zrobioną renegeracje skrzyni także powinna jeszcze troszkę na niej pojeździć

Napiszcie z własnego doświadczenia jak takie auto z taką skrzynią się sprawuje (nie chodzi mi o dane techniczne tylko o opinie użytkowników)

Opublikowano

czy założenie tego tematu było przemyślane?

jeśli są obawy że auto nie spełni oczekiwań to nie należy się nim interesować, paleta silników w e32 jest szeroka

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano
czy założenie tego tematu było przemyślane?

oczywiście że przemyślane

Pytałem o wymianę skrzyni

Paleta silników jest dość bogata owszem ale ile egzemplarzy jest serwisowanych w ASO do tej pory ??? Raczej mało dlatego zastanawiam się nad pewnym egzemplarzem tego modelu

Opublikowano
To zalezy czego oczekujesz od tego auta...bo jesli wgniatania w fotel to tego skrzynia manualna takze nie spelni.Moja rada?...daj sobie na luz z ta przekladka.
Opublikowano
Zapłacisz kupę kasy, a zysku tyle co w pysku. Widać że masz sorry ale głupi kaprys, jak zobaczysz ile jest przerabiania i ile to koszutje to Ci rura zmięknie.
Opublikowano
Panowie co sądzicie o wymianie skrzyni z automatycznej na manualną w E-32 730 (R6)

Przygotuj 10tys. zł na przeróbkę i do boju. Powodzenia!