Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak zdjąć tapicerkę z drzwi od strony kierowcy?

Muszę się dostać do ogranicznika otwierania drzwi.

Może ma ktoś jakieś foty.

Opublikowano
sciągasz reką od tylu listwe ozdobną potem wykrecasz torxem srubki ktore widac, nastepnie wyjmujesz sterowanie od lusterek i bedzie tam srubka do wykrecenia, na koncu pod raczka sa 2 zaslepki ktore wyciagasz i odkrecasz srubki... Potem podwarzarz i z wyczuciem wyrywasz koleczki ktore trzymaja cala tapicerke... 5 min roboty
Opublikowano

U mnie zacina sie troche szyba, tak ze nie moge jej do konca opuscic bo sie zatnie i nie bede mogl jej podniesc.Co to moze byc??

Pzdr

Opublikowano
Ja mam taki problem ze jak spuszczam szybe pasazera to słychac dwa razy taki tracy kamien który rysuje szybe na szczescie nie ten element który jest widoczny, zobaczyłem link ze zdjeciem, i mam pytania- mata wygłuszajaca jest podklejona? i co najwazniejsze koles odpina akumulator tylko sie tak zastanawiam bo jesli i ja odepne i poodłanczam te elementy wszystkie to jak sprawdze co i w którym miejscu trze? macie jakies pomysły na to ? :modlitwa: