Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myśle ze man przynajmniej ja zawsze kupuje te produkty i nie chce reklamowac ale są ok
Opublikowano
Zgadzam się z przedmówcą, również stosuje filtry tej marki i są OK.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
Ja równiez kupowałem wszystkie filtry Knecht'a i nie narzekam, gdzieś czytałem porównanie i opinie że Filtron wcale nie odstaje jakościowo od droższych markowych producentów
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Ja mam benzyniaka.

A FILTRONY są dobre?

Filtr to filtr, czy benzyna czy gnojówa lepiej jak będzie porządny.

Filtrony są do kitu - to moje zdanie. Wyrobiłem je sobie po tym jak w VW nie trzymał mi zawór zwrotny w filtrze oleju. Konsekwencje tegoż łatwo sobie wyobrazić, na szczęście szybko to wychwyciłem.

Kup jaki uważasz, 30 zł oszczędności może się okazać pozorne.

Opublikowano
ja filtrona nigdy nie uzywałem choć słyszałem ze nie ma różnicy musi przejść takie same testy jak inne ale wiem żę np do e39 530d filtr paliwa filtron jest droższy od mana
Opublikowano
ja filtrona nigdy nie uzywałem choć słyszałem ze nie ma różnicy musi przejść takie same testy jak inne ale wiem żę np do e39 530d filtr paliwa filtron jest droższy od mana

Używałem filtrona do powietrza w byłym aucie z gazem, nie dało się ustawić porządnie składu mieszanki w górnym zakresie. Potem wsadziłem MANN i było dużo lepiej, ale prawdziwa jazda zaczęła się dopiero na K&N :) Do buni też kupię K&N choć słyszałem opinie że może paść przepływka.

A wracając do filtrów paliwa: ważne aby dobrze filtrował ale też nie stawiał zbytniego oporu. Jak zwykle każdy ma swoje zdanie :D

Kolego Ratovnik..bierz filtrona i już :wink: