Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chodzi mi o tą co jest pod progiem aby ja wyciągnąć to muszę ja ze tego mocowania co ma 3 śruby wykręcić jakoś, czy mogę to mocowanie odkręcić i na spokojnie wykręcić tulei na wierzchu??
Opublikowano
wykręcisz 3 śruby,i wahacz opuścisz na dół razem z mocowaniem.Odkręcisz mocowanie i możesz wyciągać tuleje.Lepiej zaopatrz się w jakiś ściagacz.Ja zrobiłem sobie z długiej śruby i kilku talerzyków metalowych.
A little piece of heaven in my hands
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A chce Ci się samemu z tym męczyć jak po tym wszystkim i tak musisz robić geometrie? Masz kanał do tego? To dosyć "siłowa sprawa" i wymaga pewnych narzędzi szczególnie jak chcesz to wymieniać "na aucie"

Pozdro.

Opublikowano
nie no myślę ze nie jest to trudne o ile ja jakoś wyjmę ale może tez jakiś tam ściągacz zastosuje, kanał mam, klucze tez i wszytko co potrzebne się znajdzie jak nie w moim garażu to u wuja 1 dom dalej :) a dlaczego muszę robić geometrie i jak ja się ustawia na stacji poradzą sobie z tym?? "tył nie jest stały :) "
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a dlaczego muszę robić geometrie i jak ja się ustawia na stacji poradzą sobie z tym?? "tył nie jest stały :) "

Nie nie jest, w BMW tył jest regulowany w obu płaszczyznach, robić trzeba obowiązkowo bo będziesz miał czteroślada.

Opublikowano
Oki 1,5h w garażu i tuleja wymieniona pytanie teraz czy nie mam zbieżności skiszonej niby zrobiłem sobie ślady jak było przedtem ale chyba i tak muszę podjechać na stacje w celu sprawdzenia co myślicie??
Opublikowano
Oki 1,5h w garażu i tuleja wymieniona pytanie teraz czy nie mam zbieżności skiszonej niby zrobiłem sobie ślady jak było przedtem ale chyba i tak muszę podjechać na stacje w celu sprawdzenia co myślicie??
w ten sposób nie sprawdzisz zbiezności,ale raczej napewno musisz ustawić bo tego "na oko" się nie da zrobić,a przy złej zbiezności opona szybko zniknie.
A little piece of heaven in my hands