Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli masz na myśli zużycie paliwa to po prostu zatankuj ją do pełna przejedz 100km i ponownie zatankuj do pełna. Zrób tak kilka razy ewentualnie przejedź kilkaset kilometrów zanim powtórnie zatankujesz i będziesz mniej więcej wiedział ile pali ;)
Opublikowano
chodzi o sprawdzenie na liczniku. licznik bez obrotomierza ale jakis tam wyswietlacz jest wiec moze jest cos gdzies ukrytego
Opublikowano

nic tam nie ma ukrytego, to co jest pod obrotomierzem to chwilowe spalanie (nie wiem czy u ciebie jest pod zegarkiem czy nie ma)

jezeli jest wyświetlane spalanie średnei to tylko na komputerze pod pokrętłami od nawiewów, czego u ciebie raczej nie ma

jak nie chcesz tankować do pełna to w momencie kiedy zapali ci sie rezerwa zatankuj np 10 litrów i wyzeruj licznik dzienny, gdy zapali ci się znowu bedziesz wiedział ile zrobiłeś na 10 litrach

........srebrne beem wjeżdża na teren........
Opublikowano
Nigdzie nie sprawdzisz-ja mam obrotomierz, lecz niema wskaźnika chwilowego zużycia paliwa-tak jak kolega wyżej lej co 100km albo jak zaświeci Ci się (na prostej drodze) rezerwa to zalej pod korek i zobaczysz ile przejedziesz na tylu litrach co wlałeś.
Opublikowano
po prostu zatankuj ją do pełna przejedz 100km i ponownie zatankuj do pełna ;)
dokladnie :!: mimo ze posiadam ekonomizer i pokazuje mi spalanie chwilowe i przy normalnej jezdzie w trasie to po zatankowaniu kilkukrotnym do full pod korek to srednia wychodzi 6,83l/100km w trasie oczywiscie!!w miescie mysle ze 10l to lekka reka wezmie :8)

...mimo staran otoczenia nie udało mu sie zmadrzec...BMW

http://allegro.pl/show_item.php?item=641252496

http://img.userbars.pl/80/15963.png