Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam wersję e60 bez uchwytów na kubki lub puszki.

Czy można wymienić listwę bez uchwytów nad schowkiem od strony pasażera nz listwę z uchwytami.

Czy BMW przewiduje jakieś rozwiązania lub podmianki plastików??

Dzięki.

Opublikowano

Hej,

Dokładnie, też tak myślałem, że będzie konsola jak kolega "jeromer" napisał. Czyli koszt wysoki.

Opublikowano
2 lata temu myślałem nad tym ale zrezygnowałem, bo za dużo trzeba wymienić - kupiłem sobie uchwyt mocowany w kratce wentylacji i żyję
PawełH
Opublikowano
2 lata temu myślałem nad tym ale zrezygnowałem, bo za dużo trzeba wymienić - kupiłem sobie uchwyt mocowany w kratce wentylacji i żyję

W moim aucie są uchwyty na napoje, jednak sa tak nieergonomicznie umieszczone że zawsze gdy ma wsiadać na przedni fotel pasażer (szczególnie przy wzroście pow. 180cm) muszę pamietać aby je złożyć (nawet ten po stronie kierowcy :shock:) ponieważ istnieje mozliwość urwania go kolanem :duh:Więc wydaje mi się że nie ma sensu wymieniać i robić niepotrzebnych wydatków. Myślę że w nowej serii 5 będzie to lepiej rozwiązane. :8)