Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie przesadzaj z tym polonezem bo obrażasz nie tylko marke BMW ale i wielu z nas w tym także mnie :) Moja becia z 93 nie ustępuje wyposażeniem nie jednemu teraz produkowanemu samochodowi.
Opublikowano
Moja becia z 93 nie ustępuje wyposażeniem nie jednemu teraz produkowanemu samochodowi.

Nie wątpię,nawet fiat panda ma teraz 2 poduszki,abs,klime,wspomaganie,pełna elektrykę itp.,ale to chyba nie ten segment.Sek w tym że z początku produkcji dużo egzemplarzy E36 ma szyby na korbkę,a zdarzają się też bez airbaga.

Poza tym,obrażam właścicieli BMW?a ja niby czym jeżdżę?

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

A czego spodziewałeś sie 20 lat temu ? Czujników parkowania i nawigacji ?

Natomiast takie rzeczy jak konkretna skóra elektryczne i podgrzewane fotele, komputer pokładowy, podgrzewane dysze spryskiwaczy i zamki w drzwiach że już nie wspomne o takich podstawowych sprawach jak ABS i wspomaganie którym swego czasu tak szczycił się polonez w reklamach telewizyjnych :lol:

Trójka nigdy nie była limuzyną a i w tamtych czasach za zachodzie nie była jakimś super rarytasem którym rozbijali sie bizmesmeni. Więc nie ma co wymagać bóg wie czego. Wystarczy spojrzeć w tabele OPTION CODES BMW z tamtych lat i zobaczysz wiele opcji które do teraz są rzadko spotykane.