Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam drobny problem ze wskaźnikiem przebiegu.Mianowicie nie gaśnie po wyłączeniu zapłonu.Do tego zwarte są jakieś przekaźniki od centralnego zamka.Stacyjka rozłącza(sprawdzałem).Mało mnie martwi że inni wiedzą ile ma przebiegu, gorsze jest to że po kilkugodzinnym postoju z akumulatora nie da się nic wykrzesać.Jak ktoś wie cokolwiek na ten temat proszę o pomoc.
Opublikowano
słuchaj... miałem tak samo przy rozbieraniu deski rozdzielczej .... jak zostawiłem samochód rozłożony to po zamknięciu auta świecił się właśnie licznik przebiegu kilometrów... i było to spowodowane nie podłączeniem wszystkich przycisków od sterowania szybami , od świateł awaryjnych i sterowania klimą po podłączeniu tego wszystkiego wszystko wróciło do normy!! także może masz coś odłączone...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
na razie znalazłem przepalony(prawdę mówiąc spłynął i zalał styki) bezpiecznik w skrzynce pod kanapą a naklejka z opisem pomija pozycję 45 milczeniem szyby działają awaryjne też nie wiem jeszcze jak klima(sprawdzę podłączenia konsoli).Dzięki za rady
Opublikowano
Wyszukiwarka ma mnie już chyba dosyć-żadnych konkretów. Połączenia przełączników sprawdzone i wyczyszczone chyba zostało wysadzić w powietrze wykładzinę i szukać wody tylko to przychodzi mi do głowy,bo taki stan rzeczy jest od momentu garażowania bryczki. Mimo to czekam na jakieś tropy.Dzięki z góry.
Opublikowano
witam znam ten problem mój ojciec przed rokiem miał to samo w e34 problemem było zwarcie w liczniku po wymianie licznika było wszystko ok także wymiana zegarków czeka pozdro i zycze powodzania
Opublikowano
po odpięciu zegarków przekaźniki nadal pod napięciem demontuję wykładzinę. mimo wszystko dzięki życzcie wytrwałości