Skocz do zawartości

Demontaż Wentykator E36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbe moze ktoś pomoze ,z demontazem wentylatora w modelu E36.

Nie dizłą mi wiatrak,(sterowanie climatronikiem dziłą, zwieksza sie siła nawiewu,a nie włacza sie wentylator) walcze z "jeżem" ale wentylator te zbym sprawdził.

Prosze o ewentualny opis bądz fotki:)

Wielkie dzieki.[/b]

Opublikowano
Naucz się poprawnie pisać po polsku, potem koledzy pomogą.

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano
:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: wszystko na te tematy było .słownik w rękę i heja :cool2:
Opublikowano
Otwierasz maskę ściągasz wycieraczki i osłonę podszybia potem grodź między silnikiem a wentylatorem czy ja to tam nazwa się aby był lepszy dostęp i tam ścigasz zaślepkę i masz wentylator a by go wyjąć ściągasz spinkę i najlepiej odkręcić mechanizm wycieraczek aby go podnieś do góry aby nie przeszkadzał przerabiałem ten temat chyba z 3 razy wyjmowałem drania:)
Opublikowano
  • Autor

Chyba ktoś pomylił, forum;)

To forum BMW ,a nie nauki pisowni polskiego!!!

Opublikowano

Chyba ktoś pomylił, forum;)

To forum BMW ,a nie nauki pisowni polskiego!!!

w sumie masz rację ale potem każdy kto jeżdzi bmw jest postrzegany jako niedouczony dresiarz który ma problemu z pisownią bo ''wentykator'' bardziej kojarzy się z windykatorem uzbrojonym w pałkę i jeżdżącym bmw .
Opublikowano
Boze piszcie co trzeba a swoje docinki zostawcie dla kolegów
POZDRAWIAM !!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Otwierasz maskę ściągasz wycieraczki i osłonę podszybia potem grodź między silnikiem a wentylatorem czy ja to tam nazwa się aby był lepszy dostęp i tam ścigasz zaślepkę i masz wentylator a by go wyjąć ściągasz spinkę i najlepiej odkręcić mechanizm wycieraczek aby go podnieś do góry aby nie przeszkadzał przerabiałem ten temat chyba z 3 razy wyjmowałem drania:)

Mas zmoze gg albo kom. cały czas walcze z tym wentylatorem....

1351567

606-673-707 Jak bys sie odezwał jakos mam kilka pytan co do demontazu tego "nieszczesnego" wentylatora....