Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiatam forumowiczów. Mam dziwny kłopot i może odgrzewam temat a więc : próbóję usunąć OIL SERVICE robiłem to już kolesiowi w innej becie a tu u mnie kłopot :mad2: cały czas wyskakuję TEST1 zamiast "reset" dodam że w aucie jest zainstalowany IMO PROXIMY może w tym kłopot. w czym leży problem że cały czas się pojawia TEST1 zamist "reset oil service" powoli tracę cierpliwość. Będe wdzięczny za pomoc. MAM INSTRUKCJE PDF PO POLSKU DO E46.
Opublikowano
gdzieś na niemieckiej stronie czytałem kiedyś ,że 1999rok(albo kilka miesięcy)to nie można skasować ani zworką na złączu diagnostycznym ani przyciskami na zegarach.można tylko kompem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W moim e46 czerwiec 1999r. kasowanie poprzez zwarcie pinów przebiega bez problemu. Przyciskami na zegarach rzeczywiście nie da rady.

Próbowałeś zwierać piny?

Opublikowano
u mnie 318i e-46 maj 99r kasowale prayciskami na zegarach :D

http://img69.imageshack.us/img69/4769/dscf7685kopia.jpg

/// BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET ///

Opublikowano

W moim e46 czerwiec 1999r. kasowanie poprzez zwarcie pinów przebiega bez problemu. Przyciskami na zegarach rzeczywiście nie da rady.

ZIELO to masz tak jak Ja ,a jak mogę poprzez zwieranie pinów to zrobic ? Jakiegoś babola można odawalić ? :jawdrop: napisz o co kaman z tymi pinami. z góry dzięki