Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie,

jest to mój pierwszy post na tym forum wiec proszę o wyrozumiałość :D

moje pytanko... czy ktoś montował już u siebie w e87 z w normalnymi lampami coś co ma przypominać i wyglądać jak ringi?

np coś takiego...http://moto.allegro.pl/item549602655_ringi_ccfl_bmw_e36_e46_e39_e38_e30_e34_10xjasniej.html

i czy ta rzecz zdaje egz a jeżeli tak to które są lepsze , LED'y czy te CCFL?

a czy patrząc na nie można jeździć po mieście czy lepiej po wioskach?

pozdrawiam[/url]

Opublikowano
i czy ta rzecz zdaje egz a jeżeli tak to które są lepsze , LED'y czy te CCFL?

a czy patrząc na nie można jeździć po mieście czy lepiej po wioskach?

siem

a mi sie podobaja :) ale moze dlatego ze na moj gust ma wplyw to gdzie mieszkam ;)

i bralbym CCFL, poszukaj na niemieckim ebayu, kiedys widzialem tam troche taniej niz u nas. chociaz przy obecnym kursie euro to juz sie pewnie nie oplaca...

Opublikowano
w sumie mi też się podobają , a nie stać mnie na wymianę dobrych lamp na te z ringami :cry: zawsze to jakaś alternatywa , tylko ciekawi mnie jak one wyglądają po założeniu dokładnie w e87, jakby ktoś miał fotkę proszę o wrzucenie :o
Opublikowano

nie no,proszę Was..Panowie..

coś co kosztuje 139 zł nie może być dobrym produktem.

Według mnie będzie to przypominało pseudo tuning.

Fakt faktem,ze montaż xenonów w serwisie jest strasznie drogi,ale ta oferta z Allegro mnie by nie przekonała.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
nie no,proszę Was..Panowie..

coś co kosztuje 139 zł nie może być dobrym produktem.

Według mnie będzie to przypominało pseudo tuning.

Fakt faktem,ze montaż xenonów w serwisie jest strasznie drogi,ale ta oferta z Allegro mnie by nie przekonała.

ale przeciez to nie sa xenony tylko zwykla lampa fluorescencyjna. zadna filozofia, dlatego cena taka skromna. sluzy tylko i wylacznie do podniesienia (lub nie, kwestia gustu) walorow estetycznych samochodu.