Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam właśnie odebrałem auto od mechanika który remontował mi zawieche z przodu tzn sworznie wachacza łącznik stabilizatora ogólnie komplecik. sprawdziłem autko sidzi jak przyklejone na drodze teraz jednak pod domem zauważyłem że przód autka strasznie poszedł w górę. Jest możliwość regulacji tego i co mi mógł mój majster spierdzielić???? dzięki z góry i pozdrawiam
Opublikowano
Masz zawieszenie M-Technik :?:

Bo właśnie posiadam Bmw 328 coupe (e36) i jest to wersja w M-pakecie individual i jest strasznie wysokie a poprzedni mój samochód czyli Bmw 320 coupe (e36) było niższe czy ktoś mi powie oco chodzi??

Opublikowano
witam właśnie odebrałem auto od mechanika który remontował mi zawieche z przodu tzn sworznie wachacza łącznik stabilizatora ogólnie komplecik. sprawdziłem autko sidzi jak przyklejone na drodze teraz jednak pod domem zauważyłem że przód autka strasznie poszedł w górę. Jest możliwość regulacji tego i co mi mógł mój majster spierdzielić????

Jeżeli ściągał sprężyny to mógł je potem źle osadzić !?

I chociaż ciężko jest złożyć inaczej nawet laikowi to zdarzały się przypadki w profesjonalnych warsztatach ,..."przez roztargnienie"... jak to później tłumaczyli "fachowcy". :roll2:

Opublikowano
Masz zawieszenie M-Technik :?:

Witam. A zawieszenie m-technik jest wyzsze niż standart??

M-Technik jest niższy niż seria ok 20mm. Wyraźnie twardsze.

Inne amorki , sprężyny ale tego autor nie wymieniał. Inne są również łączniki stabilizatora ale one raczej auta nie podniosą nawet gdy się kupi seryjne.

To że masz indywidual nie znaczy że musisz miec M sport suspension.

Daj swój VIN do rozkodowania do specjalniego działu to sie dowiesz.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'