Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Chciałem włożyc tube basową do bagażnika i mam takie pytanie czy jest jakiś efekt czy bagażnik jest tak wygłuszony że nie będzie słychac tego basu? Nie mam składanych siedzeń tylko jest blacha. Edytowane przez burczyk84
Opublikowano
O ile się nie mylę to bagażnik powinieneś wygłuszy dodatkowo aby był efekt ale bez tego pewnie tez będzie spoko lecz odradzam tubę chcesz mieć ładny ćwiek z kartonu?? chyba lepiej było by zapoda skrzynie basowa
Opublikowano
Chciałem włożyc tube basowa do bagaznika i mam takie pytanie czy jest jakiś efekt czy bagażnik jest wygłuszony że nie będzie efektu?

Zalezy czy masz skladane siedzenia. Temat powinien byc w dziale Audio

Xdrive

Koder

Opublikowano

Ja nie rozumiem pytania do końca, gramatyka że hoho.

Wygłuszenie bagażnika niweluje rezonanse powstałe na elementach karoseri, blachy, panele itp. w wyniu odziaływania fali akustycznej. Myślę, że przy niskobudżetowej tubie wygłuszenie jest nie warte zachodu.

Opublikowano
autorowi nie o to chodzi chodzi mu ze jesli ma coupe to efekt bedzie kiepski bo za siedzeniam jest normalnie blacha ktora wszystko tlumi jesli natomiast ma skladane fotrle efekt bedzie jak naj bardziej odczuwalny