Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
będzie mały problem z tym bo już wszystko skręciłem i zauważyłem ze coś słabo wieje stad to pytanie (może filtr pyłkowy już jest zawalony ) ale chciałem się upewnić bo wyciągać ten silniczek to nic miłego
Opublikowano
no właśnie nie jestem pewien :( czy nie pomyliłem wiatraczków stronami i nie wiem czy to ma znaczenie, ale przedtem tez tak coś słabo wiało u mnie kreci się silnik do przodu ciekawe czy chodzisz ma kierunek dobry w pon wyjmie filtr i zobaczę jak wtedy będzie dawał ale był bym wdzięczny jak by mi ktoś kierunek obrotu potwierdził
Opublikowano

Sprawdz najpierw ten filter bo u mnie był tak zasyfiony ze na 4 dmuchał jak na nowym na 2. Wiec wiesz, przyczyna moze byc we filtrze

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
sprawdzę bo tak właśnie jet jak na maxa ustawia to ledwo co dmucha a jak jak się okaże ze to nie to , to znowu to badziewie wyjąc muszę :(
Opublikowano
no to sie porobiło sprawdziłem silnik dmuchawy pomyliłem wiatraki stronami zmieniłem chodzi na każdym poziomie mocy ale powietrze nie leci wyciągalnym filtr pyłkowy w celu sprawdzenia odpaliłem i dalej nic nie dmucha co gdzie może być jakieś propozycje??? e36 klimatronik panel chodzi niby coś otwiera ale czy na pewno jak myślicie??
Opublikowano

oki sprawdziłem mieszalnik powietrza działa chyba poprawnie :) a co do braku nawiwu silnik dmuchawy kręcił się nie w ta stronę powinien kreci się do tyłu :)

Pozdro