Skocz do zawartości

Ile kosztuje sprawdzenie E46 320d w salonie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie ile kosztuje takie sprawdzenie i na czym ono polega? Badanie miernikiem lakieru, podpiecie pod kompa, wyciag historii auta...?
Opublikowano
W salonie? Chyba w ASO :D tylko.......po co do serwisu? Kasiurki masz za dużo? Do kompa podepniesz sie juz w prawie kazdym lepszym nieautoryzowanym warsztacie. A bedzie Cie to kosztowało ułamek ceny ktora zostawiłbyś w ASO. A miernik lakieru znajdziesz w pierwszym lepszym komisie. Powiedz ze jestes pilnie zainteresowany sprzedażą auta. Nie w kazdym ale w wiekszosci komisow zmierza grubosc lakieru a jesli bedziesz mial szczescie zrobia Ci maly przegladzik. Na koniec zaproponuja Ci cene a Ty wtedy mowisz ze musisz sie z tym przespac i happy odjezdzasz. :mrgreen: kumpel podsunął mi ten pomysł DZIAŁA! :mrgreen:
Opublikowano
U Tłokińskiego w Łodzi kompleksowy koszt przeglądu ze sprawdzeniem stanu zawieszenia , silnika ,blachy itd. to 570 zł brutto. Sama elektronika chyba około 220 zł z tego co pamiętam . Historia przeglądów (jeżeli autko było z niemiec) za friko a właściwie za dobrowolny datek na rzecz chorych dzieci
Opublikowano
Jak kupowałem auto to dzwoniłem do BMW Olszowiec w Poznaniu, a tam mi powiedzieli że mają specjalny przegląd zwany "Przegląd przed kupnem" i przyjemność ta koszta owała wtedy 650 zł.
Opublikowano
Warszawa FUS to koszt około 600 zł brutto. Warto wyłożyć, skoro kupujesz autko za kilkadziesiąt tysięcy złotych to przynajmniej będziesz wiedział czym jeździsz...

Pozdrawiam,

Karol

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie, że warto. Takie 600zł to nic w porównaniu z wydatkami na naprawy po ewentualnym kupnie szrota. Często też sama prośba o zajechanie na taki przegląd odstrasza sprzedających, którzy coś ukrywają.